Een eigen gepersonaliseerde app voor je stream

Een eigen gepersonaliseerde app voor je stream

Het opzetten van een eigen radiostream is ontzettend makkelijk bij ons. Maar we voegen hier een nieuwe functie aan toe en zijn op zoek naar stations die dit willen testen.

Een eigen Android-app (die te downloaden is via Google Play) zodat luisteraars makkelijk via de telefoon kunnen luisteren.

Deze app wordt op dit moment ontwikkelt en wij zijn op zoek naar radiostations die hier op dit moment interesse in hebben.

Je kan je makkelijk aanmelden door een e-mailadres achter te laten onderaan deze pagina. Je ontvangt dan (uiteraard gratis) meer informatie over de app en hoe wij deze voor jou kunnen inzetten.

 

Functies inbegrepen in de app

  • – Werkt met SHOUTcast en Icecast
  • – Werkt ook voor gebruikers met slecht internet
  • – Gebruiker kan de stream afspelen, pauzeren en stoppen
  • – Gebruiker kan de app makkelijk delen met anderen
  • – Gebruiker kan de stream op de achtergrond laten afspelen zodat je ondertussen andere dingen kan doen (handig tijdens het rijden, surfen op internet enzovoort).
  •  – Inclusief coverart

Het design van app
We voegen het logo en de kleuren van jouw radiostation toe zodat elke app gepersonaliseerd is en bij de huidige website en vormgeving aansluit.

 

Een visualisatie van hoe de app eruit komt te zien.

Aanmelden als beta-tester


Aanmelden kan heel makkelijk. Stuur een mail naar radioapp@beezdesign.nl met de naam van het radiostation + stream URL, of maak een ticket aan.
Je ontvangt dan (gratis) meer informatie.