Managed hosting

www

Wij bieden managed webhosting aan voor bedrijven in de creatieve sector.

Managed webhosting in Nederland

Als Digital Agency weten wij hoe belangrijk een website of webshop is. Deze moet altijd online zijn. Daarnaast moet het beheer van e-mailadressen, webruimte en applicaties in een handomdraai kunnen gebeuren. Geen poepas. Gewoon een overzichtelijk systeem.

Managed webhosting in Nederland

Sinds 2014 leveren wij hostingdiensten aan bedrijven met bedrijf kritische applicaties. Wij weten hoe belangrijk online is. We vertellen je graag meer over onze Nederlandse managed webhosting diensten.

Je bent altijd online

Dankzij ons eigen Content Management Systeem binnen het bekende WordPress heb je zelf de touwtjes in handen. Je kan eenvoudig de content en onderdelen van de website of webshop beheren. 

Recent gemaakte vluchten​

bekijk case

bekijk case

bekijk case

De route naar succesvol SEO​

1 | Kick-off

1.

1 | Kick-off

1 | Kick-off

2.

1 | Kick-off

1 | Kick-off

3.

1 | Kick-off

Waarom een vlucht met de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Wat heb je voor ons in petto?

Tickets klaar, riemen vast. Het is tijd om je merk mee te laten vliegen met de creatieve Bijenkolonie. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Jij hebt de kennis van de branche, en wij van online. Let's go! ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Download onze brochure

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven en lees alles over wat we samen kunnen doen.

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.