Kan ik gratis SSL certificaten aanmaken via BEEZ DESIGN?

Ja! Bij onze webhosting heb je de mogelijkheid om een gratis SSL certificaat te koppelen aan je website. Hieronder leggen wij uit hoe makkelijk het is.

1. Ga naar DirectAdmin en log in

2. Je komt nu op je startscherm. Onder Advanced Features staat SSL Certificates

3. Zet vervolgens een bolletje voor Free & automatic certificate from Let's Encrypt

Je certificaat is nu aangemaakt en is benaderbaar via https://www.jedomein.nl. Je moet nu instellen dat iedereen standaard SSL gebruikt. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

4. Maak een .htaccess in de rootmap van je webserver. Indien je deze al hebt kan je doorgaan naar stap 5 en de onderstaande regels daar invoegen.

5. Voeg de onderstaande regels toe aan je .htacces bestand, vergeet www.jedomein.nl niet te veranderen naar je eigen domein!
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.jedomein.nl/$1 [R,L]
6. Ga vervolgens in DirectAdmin naar Domain Setup

7. Klik vervolgens op het domein waarop je de SSL hebt geactiveerd

8. Klik vervolgens op het rondje voor Use a symbolic link from private_html to public_html - allow for same data in http and https en klik op save

Het certificaat is nu op de juiste wijze geïnstalleerd op je website. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

• ssl, gratis