Manifest

Wij bij BEEZ DESIGN, formeel gesproken een multidisciplinair online marketingbedrijf. Maar wij noemen het liever een online bijenkolonie, waar we samen met jou je merk op het wilde web zo goed mogelijk op de kaart gaan zetten. 

Scroll verder

De Bijenkorf

Ons hoofdkwartier. De plek waar wij werken aan onze projecten.

Vanuit ons hoofdkwartier, de (hoe kan het ook anders) Korf, in het Twentse Oldenzaal zetten wij ons in om je website te bouwen en te hosten, je te voorzien in grafische vormgeving en het opzetten van een spectaculaire marketingcampagne.

En de bij midden in het web ben ik zelf, Jorn Bijen: twintig jaar oud, geboren en getogen in Oldenzaal. In 2014 begon ik tussen mijn techniekstudie door met het runnen van een hostingbedrijf, iets wat voortkwam uit mijn liefde voor de IT. 

Een uit de hand gelopen hobby, hoe cliché dat soms ook klinkt, is hier geheel toepasselijk. Ik bouwde al snel een netwerk van bedrijven op die beroep deden op mijn diensten. Maar goed, wel op parttime basis.

Nu, ruim zes jaar, een maandenlange buitenlandervaring in Australië en een geweldige stage als cameraman bij BNNVARA verder, richt ik mij dagelijks op het versterken van het online merk van prachtige bedrijven in heel Nederland.

Ik hoor het je al zeggen: “Dat zijn aardig wat uiteenlopende diensten: kan dat allemaal wel bij een en hetzelfde bedrijf?” Nou, dat kan zeker! Met een rugtas aan ervaring in verschillende sectoren, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en durf kan ik je helpen een strakke campagne op te zetten. Dit alles doen we uiteraard in goed overleg met jou. 

Net als met bijenkolonies, geldt hier ook dat een goede samenwerking het mooiste resultaat op kan leveren. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Deze bedrijven vliegen met ons mee