De creatieve Bijenkolonie

Bijen... Harde werkers. Belangrijke werkers. Bijen werken goed samen, het zijn teamspelers, maar ze dragen ook bij aan de samenleving en aan anderen. Het zijn kleine beestjes die grote dingen bereiken. Net als die kleine beestjes zijn wij ook een klein team, maar doen we grote dingen.

Vanuit onze Korf in Twente, en onze Kolonie in Amsterdam, zetten wij ons in om je website te bouwen, je te voorzien in vormgeving en het opzetten van een spectaculaire marketingcampagne.

Een bezige Bij...

Erg spannend is het niet. Maar ik zal je vertellen hoe ik, Jorn Bijen: 22 jaar oud, geboren en getogen in Oldenzaal, ben begonnen. In 2014 begon ik tussen mijn techniekstudie door met het runnen van een bedrijf in de IT-sector, iets wat voortkwam uit mijn liefde voor computers en techniek.

Een uit de hand gelopen hobby, hoe cliché dat soms ook klinkt, is hier geheel toepasselijk. Ik bouwde al snel een netwerk van bedrijven op die beroep deden op mijn diensten. Maar goed, wel op parttime basis.

Nu, ruim zes jaar, een maandenlange buitenlandervaring in Australië en een geweldige tijd als cameraman bij BNNVARA verder, richt ik mij dagelijks op het versterken van het online merk van prachtige bedrijven in heel Nederland. Formeel zijn we een reclamebureau, marketingbedrijf of hoe je het ook noemen wil. Maar wij zien onszelf als de creatieve Bijenkolonie, bestaande uit zes bezige Bijen en een groot netwerk van harde werkers.

Net als met Bijenkolonies, geldt hier ook dat een goede samenwerking het mooiste resultaat op kan leveren.

Reviews

★★★★☆

Bas Nijland via Google Reviews

Erg mooi product afgeleverd tegen een betaalbare prijs! Het bedrijf denkt goed met je mee en is flexibel. Ik ben erg tevreden!

★★★★★

Peter Box via Google Reviews

Heel erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Toffe gasten, houden wel van een kop koffie haha. Goed werk geleverd met een strakke deadline. Top!

★★★★★

Carla Lotgerink via Google Reviews

Vakbekwaam advies en snelle service. Vooral ook jonge en gedreven mensen die resultaatgericht te werk gaan. Enthousiaste gasten met verstand van zaken.