bekijk casus

Auto Meijerink

Auto Meijerink is het merk-onafhankelijke autobedrijf in Twente. De website was verouderd en aan vervanging toe. Deze taak hebben wij op ons genomen samen met de zoekmachineoptimalisatie.

De uitdaging!

De website van Auto Meijerink was verouderd en werd gehost op oude servers. Een goede reden om een nieuwe website te laten maken én te verhuizen naar nieuwe servers.

Tijdens de briefing hebben we een overzicht gemaakt van de huidige koppelingen. Zo was het belangrijk dat de mailomgeving (Office 365) bleef draaien tijdens de verhuizing en er een koppeling met de autosoftware moest komen in de nieuwe website.

En zo hebben we het aangepakt!

Na de briefing zijn we van start gegaan met de ontwerp- en realisatiefase. Een duidelijke, overzichtelijke en frisse website gemaakt in WordPress. We hebben de koppeling met het autosysteem van Auto Meijerink gemaakt en een module geschreven zodat ze zelf drie auto's op de homepagina kunnen uitlichten.

Integratie van nieuwe huisstijl
 Koppeling met software van de klant
 Contactformulier
Gebouwd in WordPress
Zoekmachineoptimalisatie
 SEO copyrighting
 Verhuizen server zonder bestandsverlies
Modules geschreven voor WordPress

Ga naar www.automeijerink.nl

BIG BOX B.V.

BIG BOX B.V. verhuurt duurzame en luxe garageboxen in Nederland aan particulieren en bedrijven. Wij versterken BIG BOX zowel online als offline.

Bekijk project