Boost je online zichtbaarheid door de inzet van Social Media

 Direct onder de aandacht bij jouw doelgroep
 Zichtbaar (en meetbaar!) resultaat
Het scheelt tijd en kosten
Interactie met potentiële klanten
 Doelgerichte campagnes

Actief zijn op social media is als bedrijf zijnde ontzettend belangrijk, maar je weet dat dit veel tijd kost. Je wil namelijk wel goed overkomen en geen onzin plaatsen. Er komt dan één probleem om de hoek kijken: je hebt geen tijd, capaciteit of zin om dit bij te houden. Wij kunnen je adviseren of je helpen met het opzetten van je online profielen, maar we kunnen ook al het werk uit handen nemen door je social media te beheren.

Direct de aandacht grijpen!

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw social media meer naamsbekendheid krijgt. Dit doen we door middel van goede content, meer interactie en de juiste advertenties te maken. Wij hebben verschillende pakketten, maar een pakket op maat laten samenstellen is geen probleem.

Veel voorkomende valkuilen bij social media

“Ik heb iemand aangenomen voor mijn social media maar ik weet niet wat diegene doet.”
“Ik weet eigenlijk niets interessants om te delen op social media.”
“Wij posten regelmatig wat op Facebook, maar ik merk er niet echt iets van.” 
“De reacties die ik krijg zijn vooral van bekenden en familie.”

Altijd als wij dit horen balen we eigenlijk wel. Wij weten namelijk dat het gebruik van social media zoveel kan opleveren. Daarom hebben wij drie standaard pakketten samengesteld. Ook een pakket op maat laten samenstellen is geen probleem.

Social media uitbesteden: onze werkwijze

Voordat wij beginnen met onze werkzaamheden starten wij met een strategie sessie. Hierin kunnen wij bijvoorbeeld bepalen welke content wij plaatsen. Deze stap is belangrijk omdat wij zo jouw bedrijf, markt en klanten leren kennen.

Na de sessie maken wij een content kalender. We laten je weten wanneer wat geplaatst wordt. Je hebt zelf overal inzicht in en je kan ons altijd verder aansturen. Wij verzorgen ook het beeldmateriaal om jouw online kanalen een boost te geven.

1

Social media strategie sessie

In een brainstormsessie gaan wij bespreken welke content er geplaatst kan worden, wie de doelgroep is en hoe deze het beste online benaderd kan worden.

2

Het creëren van wekelijkse content

Wij gaan elke week op zoek naar content die jouw doelgroep interessant vindt. De doelgroep maken wij actief door in te spelen op actualiteiten in jouw vakgebied. Ook promoten wij het bedrijf zelf.

3

Jouw (potentiële) klanten komen in actie!

Door retargeting zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf als advertentie wordt weergegeven op verschillende websites. Je ontvangt van ons iedere maand een rapportage.

image

Social Media Start

€ 175,- per maand

1 social media kanaal

Visuele opmaak berichten

2 berichten per week

Optimaliseren pagina

image

Social Media Pro

€ 275,- per maand

2 social media kanalen

Visuele opmaak berichten

3 berichten per week

Optimaliseren pagina

1 online campagne

image

Social Media Intensief

€ 475,- per maand

4 social media kanalen

Visuele opmaak berichten

4 berichten per week

Optimaliseren pagina

2 online campagnes

Social Media uitbesteden: de voordelen voor jou

 Social media kost je geen tijd meer
Je hoeft niet fulltime eigen personeel op jouw online kanalen te zetten. Doordat je ons inhuurt kan je jouw kostbare eigen personeel andere dingen laten doen.

 Ruime openingstijden laagdrempelige communicatie
Jouw klanten kunnen via jouw online kanalen 24/7 een vraag stellen. Wij reageren altijd binnen twee uur op elke vraag. Ook in het weekend.

De touwtjes in handen je kan altijd meekijken
Wij reageren op reacties onder jouw naam. Daarom vinden wij het belangrijk dat je inzicht hebt in alles dat wij doen. Je kan op elk moment met ons meekijken.
 Klanttevredenheid krijgt een boost
Doordat je online snel en professioneel reageert zal de klanttevredenheid stijgen en hierdoor zul je meer conversie behalen. 

Direct de juiste doelgroep door goede targets
De online advertenties en berichtgeving kunnen wij zo instellen dat jouw doelgroep deze direct te zien krijgt. Op deze manier kan je meteen de aandacht grijpen.

 Tweerichtingsverkeer praat met (potentiële) klanten
Het mooie aan social media is dat je met klanten kan praten. Het voelt voor klanten een stuk persoonlijker. Door een praatje te maken zullen mensen jouw merknaam sneller onthouden.