fbpx

Je social media uitbesteden - boost online conversie - zichtbaarheid

Geef jouw online zichtbaarheid een boost!

Actief zijn op social media is als bedrijf zijnde ontzettend belangrijk, maar je weet dat dit veel tijd kost. Je wil namelijk wel goed overkomen en geen onzin plaatsen. Er komt dan één probleem om de hoek kijken: je hebt geen tijd, capaciteit of zin om dit bij te houden.

De oplossing is het uitbesteden van social media!

Wij zijn de hele dag bezig met het maken van berichten op Facebook, het reageren op reacties, bedenken van acties en het maken van foto's om te plaatsen op de tijdlijn. Waarom ook niet voor jou?

Social media uitbesteden: onze werkwijze

Voordat wij beginnen met onze werkzaamheden starten wij met een strategie sessie. Hierin kunnen wij bijvoorbeeld bepalen welke content wij plaatsen. Deze stap is belangrijk omdat wij zo jouw bedrijf, markt en klanten leren kennen.

Na de sessie maken wij een content kalender. We laten je weten wanneer wat geplaatst wordt. Je hebt zelf overal inzicht in en je kan ons altijd verder aansturen. Wij maken ook foto's, video's en andere media-uitingen om jouw social media een boost te geven.

1

Social media strategie sessie

In een brainstormsessie gaan wij bespreken welke content er geplaatst kan worden, wie de doelgroep is en hoe deze het beste online benaderd kan worden.

2

Het creëren van wekelijkse content

Wij gaan elke week op zoek naar content die jouw doelgroep interessant vindt. De doelgroep maken wij actief door in te spelen op actualiteiten in jouw vakgebied. Ook promoten wij het bedrijf zelf.

3

Jouw (potentiële) klanten komen in actie!

Door retargeting zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf als advertentie wordt weergegeven op verschillende websites. Wij sturen iedere maand een rapportage van de behaalde resultaten.

VOORDELEN VAN HET UITBESTEDEN VAN SOCIAL MEDIA

 Social media kost je geen tijd meer
Wij verzorgen alle content
Het reageren op reacties en vragen doen wij
 Online zichtbaarheid krijgt een boost
Het is goedkoper kost je geen uren
Tevreden klanten doordat je meteen online reageert