Boost je online zichtbaarheid door de inzet van Social Media

Actief zijn op social media is als bedrijf zijnde heel erg belangrijk, maar je weet dat dit veel tijd kost. Je wil namelijk wel goed overkomen en geen onzin plaatsen. Het moet ook niet teveel tijd kosten. Laat ons je helpen!

Actief zijn op social media is als bedrijf zijnde ontzettend belangrijk, maar je weet dat dit veel tijd kost. Je wil namelijk wel goed overkomen en geen onzin plaatsen. Er komt dan één probleem om de hoek kijken: je hebt geen tijd, capaciteit of zin om dit bij te houden. Wij kunnen je adviseren of je helpen met het opzetten van je online profielen, maar we kunnen ook al het werk uit handen nemen door je social media te beheren.

Wat beheren wij voor jou?

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw social media meer naamsbekendheid krijgt. Dit doen we door middel van goede content, meer interactie en de juiste advertenties te maken. Wij hebben verschillende pakketten, maar een pakket op maat laten samenstellen is geen probleem.

Veel voorkomende valkuilen bij social media

“Ik heb iemand aangenomen voor mijn social media maar ik weet niet wat diegene doet.”
“Ik weet eigenlijk niets interessants om te delen op social media.”
“Wij posten regelmatig wat op Facebook, maar ik merk er niet echt iets van.” 
“De reacties die ik krijg zijn vooral van bekenden en familie.”

Altijd als wij dit horen balen we eigenlijk wel. Wij weten namelijk dat het gebruik van social media zoveel kan opleveren. Daarom hebben wij drie standaard pakketten samengesteld. Ook een pakket op maat laten samenstellen is geen probleem.

Social media uitbesteden: onze werkwijze

Voordat wij beginnen met onze werkzaamheden starten wij met een strategie sessie. Hierin kunnen wij bijvoorbeeld bepalen welke content wij plaatsen. Deze stap is belangrijk omdat wij zo jouw bedrijf, markt en klanten leren kennen.

Na de sessie maken wij een content kalender. We laten je weten wanneer wat geplaatst wordt. Je hebt zelf overal inzicht in en je kan ons altijd verder aansturen. Wij maken ook foto's, video's en andere media-uitingen om jouw social media een boost te geven.

1

Social media strategie sessie

In een brainstormsessie gaan wij bespreken welke content er geplaatst kan worden, wie de doelgroep is en hoe deze het beste online benaderd kan worden.

2

Het creëren van wekelijkse content

Wij gaan elke week op zoek naar content die jouw doelgroep interessant vindt. De doelgroep maken wij actief door in te spelen op actualiteiten in jouw vakgebied. Ook promoten wij het bedrijf zelf.

3

Jouw (potentiële) klanten komen in actie!

Door retargeting zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf als advertentie wordt weergegeven op verschillende websites. Je ontvangt van ons iedere maand een rapportage.

Waarom je social media uitbesteden?

 Social media kost je geen tijd meer
Wij verzorgen alle content
Het reageren op reacties en vragen doen wij
 Online zichtbaarheid krijgt een boost
Het is goedkoper kost je geen uren
Tevreden klanten doordat je meteen online reageert