Gratis website-verhuisservice

Overvliegen van een andere provider naar ons? Welkom aan boord! We helpen je graag om deze vlucht zo makkelijk mogelijk te maken. Wij verzorgen (gratis)de verhuizing van jouw website.

Hoe onze verhuisservice werkt

1

Kies een hostingpakket

Bestel online een hostingpakket bij ons en kies tijdens de bestelling voor 'inclusief gratis verhuisservice'.

2

Geef ons toegang

Je ontvangt na bestelling een link. Via deze link kan je ons de benodigde informatie geven.

3

Enjoy the flight!

Wij beginnen nu met het verhuizen.Je hoeft nu niks te doen en ontvangt een e-mail zodra we klaar zijn!

Jouw vragen, onze antwoorden!

Yes! De hele website wordt overgezet naar onze servers inclusief bijhorende databases. Let wel op: we raden je aan om handmatig een back-up te maken van je e-mailadressen.

Als jouw vorige hoster geen DirectAdmin gebruikt dan kunnen we helaas geen back-up maken van jouw e-mails. Zorg er dus voor dat je deze lokaal (jouw e-mailsoftware) hebt opgeslagen.
Nee, zeker niet! Je hoeft je domeinnaam niet te verhuizen. We verplichten je ook niet om dit te doen.
Zodra jij alle benodigde informatie aan ons hebt doorgegeven starten wij binnen een werkdag met de verhuizing. We versturen een e-mail zodra we beginnen, en zodra we klaar zijn!
Wij raden je aan om het oude hostingpakket ongeveer 15 dagen door te laten lopen. Dit om er zeker van te zijn dat er geen bestanden missen en dat de hele website goed werkt.

Natuurlijk is de kans klein, maar just to be sure! Let op dat je niet je domeinnaam annuleert tijdens het opzeggen maar enkel het hostingpakket.