Adobe XD naar WordPress

Voor digital agencies, webbureau’s en ontwerpstudio’s ontwikkelen wij whitelabel WordPress websites vanuit Adobe XD.

Voor verschillende vaste klanten ontwikkelen wij WordPress websites vanuit een aangeleverd Adobe XD ontwerp. Voor een vaste afgesproken prijs (in de offerte) toveren wij ieder Adobe XD design om naar een werkende, responsive en razendsnelle WordPress website of webshop. Dit proces heet ook wel het ‘slicen’ van je ontwerp.

Doordat wij geen klantcontact hoeven te hebben, vaste ontwikkelaars gebruiken voor deze opdrachten en geen dure kantoorpanden hebben is de totaalprijs voor het ontwikkelen van een WordPress website relatief laag. Wij werken altijd op basis van een vaste prijs. Hoe het werkt? Dat is heel simpel.

Pixel-perfect van Adobe XD naar WordPress in 3 stappen

  1. Stuur het ontwerp naar ons door
    Zodra wij het ontwerp hebben ontvang nemen wij deze door. Voor eventuele onduidelijkheden bellen wij nog even om alles af te stemmen. Vervolgens brengen wij een offerte uit.
  2. WordPress ontwikkeling
    Zodra de offerte akkoord is dan kunnen we beginnen. Je ontvangt van ons een tijdelijke link naar de omgeving waar wij jouw WordPress website op gaan ontwikkelen. Je kan alles op de voet volgen.
  3. Klaar voor de lancering
    En dat was het al! Zodra de ontwikkeling is afgerond heb je een volledig functionerende WordPress website. Je kan makkelijk content toevoegen en de website lanceren.

Wij ontwikkelen WordPress websites vanuit Adobe XD vanaf €1299,-. Benieuwd hoeveel jouw opdracht zal kosten om uit te besteden aan ons? Vul hieronder de gegevens in en upload direct het ontwerp. We komen dan binnen een werkdag terug met een vrijblijvend offerte.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.