White-label development

Laat jouw website of webshop white-label ontwikkelen. Van het maatwerk coderen tot het technisch optimaliseren van de website of webshop.

White-label

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten ontwikkelen van websites en weshops? Wij ontwikkelen websites en webshops volledig white-label voor bedrijven, marketingbureau’s, digital agencies en reclamebureaus.

Naast dat wij white-label websites en webshops maken verzorgen wij ook WordPress Hosting in state-of-the-art datacenters. Wij hebben ons eigen serverpark en kunnen daarom eenvoudig de server afstemmen op een website of webshop. Hierdoor is snelheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Wat houdt white-label webdevelopment in?

White-label webdevelopment (ook wel whitelabel webontwikkeling genoemd) betekent eigenlijk dat wij jouw website of webshop ontwikkelen, vaak op basis van een aangeleverd ontwerp. Wij nemen alle technische zorgen uit handen. Van het maatwerk coderen tot het SEO technisch optimaliseren van de website.

Geen vage systemen, gewoon heldere communicatie

Wij werken niet met vage ticketsystemen. Je krijgt een eigen projectmanager toegewezen. Voordeel hiervan? Je projectmanager is altijd bereikbaar via telefoon, WhatsApp of e-mail.

De voordelen van het laten ontwikkelen van een website of webshop

  • Geen zorgen over het technische gedeelte
  • Je levert een ontwerp en krijgt een interactieve site terug
  • Heldere communicatie met vaste projectmanager
  • Vaste all-in-prijs voor ontwikkeling
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
  • Volledig jouw eigendom

Het meest voorkomende scenario is het slicen van een ontwerpprogramma als Adobe XD naar WordPress. Je levert bij ons een Adobe XD bestand aan en wij zorgen er dan voor dat je dit ontwerp volledig in WordPress gebouwd weer terugkrijgt.

Andere diensten 🐝

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.