Logo ontwerp

De manier om je bedrijf of organisatie in één keer goed weer te geven. Straal je merkidentiteit uit met een sterk en herkenbaar logo.

Logos, ze zijn als de superheldencapes van de zakenwereld – een visueel icoon dat jouw merk, product of organisatie vertegenwoordigt. En laten we eerlijk zijn, zo’n superheldenembleem moet spot-on zijn! Sinds 2014 zijn wij in de business van het creëren van logo’s die niet alleen doordacht zijn, maar ook het hart en de ziel van jouw merk vastleggen. Het is niet zomaar een logo; het is de visuele krachtpatser die jouw verhaal vertelt!

Waarom is een doordacht logo belangrijk?

 1. Het is uniek en onderscheidend
  Een goed logo moet onderscheidend zijn en zich onderscheiden van andere logos in dezelfde industrie.
 2. Het is eenvoudig
  Een logo moet eenvoudig en gemakkelijk te herkennen zijn, zodat het makkelijk te onthouden is door het publiek.
 3. Het is herkenbaar
  Een goed logo moet gemakkelijk te herkennen zijn en moet een duidelijke boodschap overbrengen over het merk of de organisatie.
 4. Het is flexibel
  Een logo moet goed werken op verschillende media en in verschillende formaten, zoals op een website, op drukwerk, of op een product.
 5. Het is consistent
  Een goed logo moet consistent gebruikt worden op alle marketingmateriaal van een merk of organisatie, zodat het publiek het gemakkelijk kan herkennen en associëren met het merk.
 6. Het is tijdloos
  Een goed logo moet tijdloos zijn en niet snel verouderd raken, zodat het merk of de organisatie er op lange termijn mee kan blijven werken.

Voorbeelden van door ons gemaakte logo’s

Wij maken sinds 2014 logo’s voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Hieronder een paar voorbeelden van logo’s die wij hebben ontworpen.

Een logo is je identiteit

Een logo moet de identiteit van je merk uitstralen. Daarom is het hebben van een ijzersterk logo belangrijk. Als deze aansluit op de missie, visie en het verhaal van je merk dan creëer je een goede merkbeleving.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.