Logo ontwerp

De manier om je bedrijf of organisatie in één keer goed weer te geven. Straal je merkidentiteit uit met een sterk en herkenbaar logo.

Logo ontwerp

Een logo is een visueel symbool dat gebruikt wordt om een merk, product, of organisatie te representeren. En daarom moet het goed doordacht en ontworpen zijn. Wij maken sinds 2014 pakkende logo’s voor merken, producten en organisaties.

Waarom is een doordacht logo belangrijk?

  1. Het is uniek en onderscheidend: Een goed logo moet onderscheidend zijn en zich onderscheiden van andere logos in dezelfde industrie.
  2. Het is eenvoudig: Een logo moet eenvoudig en gemakkelijk te herkennen zijn, zodat het makkelijk te onthouden is door het publiek.
  3. Het is herkenbaar: Een goed logo moet gemakkelijk te herkennen zijn en moet een duidelijke boodschap overbrengen over het merk of de organisatie.
  4. Het is flexibel: Een logo moet goed werken op verschillende media en in verschillende formaten, zoals op een website, op drukwerk, of op een product.
  5. Het is consistent: Een goed logo moet consistent gebruikt worden op alle marketingmateriaal van een merk of organisatie, zodat het publiek het gemakkelijk kan herkennen en associëren met het merk.
  6. Het is tijdloos: Een goed logo moet tijdloos zijn en niet snel verouderd raken, zodat het merk of de organisatie er op lange termijn mee kan blijven werken.

Een logo is je identiteit

Een logo moet de identiteit van je merk uitstralen. Daarom is het hebben van een ijzersterk logo belangrijk. Als deze aansluit op de missie, visie en het verhaal van je merk dan creëer je een goede merkbeleving.

Andere diensten 🐝

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.