Google Ads

Wil je snel meer verkeer naar je website en meer leads of verkopen genereren? Google Ads is dan een goede optie. Realiseer snel en meetbaar meer online omzet.

Als je een website of webshop hebt dan zijn bezoekers uiteraard belangrijk. Om snel en meetbaar meer potentiele klanten te krijgen op je website is Google Ads één van de beste opties.

€120,- euro Google Ads tegoed

Kies je voor het uitbesteden van je Google Ads campagnes bij ons? Dan ontvang je €120,- Google Ads tegoed. Zo kunnen wij je de impact van zoekmachine adverteren direct laten zien.

Waarom kiezen voor Google Ads?

  1. Snelle resultaten: Google Ads kan snel leiden tot meer bezoekers op je website en meer leads of verkopen.
  2. Relevantie: Je kunt gerichte advertenties maken voor specifieke zoekwoorden en doelgroepen.
  3. Flexibiliteit: Je kunt je campagne op elk moment aanpassen of pauzeren om aan te passen aan veranderende behoeften of doelen.
  4. Meetbaarheid: Je kunt gemakkelijk het succes van je campagne meten en aanpassen op basis van de resultaten.
  5. Remarketing: Je kunt mensen die al eerder op je website zijn geweest, opnieuw benaderen met gerichte advertenties.

Google Ads uitbesteden kan bij ons al vanaf €250,- per maand

Omdat je bij ons geen grote kantoorruimtes en dure accountmanagers hoeft te betalen, is het uitbesteden van Google Ads relatief goedkoper dan bij andere bureau’s.

Laat je creativiteit de vrije loop zonder dat je moet klooien in Google Ads. Van campagnes tot advertenties en van zoekwoorden tot alles wat je maar kunt bedenken – bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. In overleg is altijd alles mogelijk en we zullen samen zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Met Google Ads behaal je (in tegenstelling tot SEO) razendsnel resultaat. Doordat je zoekwoordgericht kan adverteren op plekken die relevant zijn ben je alleen zichtbaar voor de juiste doelgroep.

We verkopen geen luchtkastelen en zijn open in wat we doen. Klooien in het dashboard van Google, dat doen wij wel! En jij hebt ook toegang tot het Google Ads dashboard. Maar hey, je besteedt het niet voor niet uit. Dus je ontvang van ons ook wekelijks een rapportage (in duidelijke taal) met keiharde cijfers. 

Google Ads kan je heel nauwkeurig instellen. Zo betaal je enkel voor mensen die klikken op jouw advertentie. Als je de doelgroep vooraf goed instelt, de advertentie duidelijk maakt en de landingspagina optimaliseert dan ben je klaar om te vlammen. 🔥

Google Ads kent verschillende soorten advertenties. Door de markt goed in kaart te brengen en onze expertise met Google Ads zorgen wij dat jouw merk op de juiste plekken en tijden wordt weergegeven.

Als jij lokaal een dienst aanbiedt of product verkoopt in Amsterdam dan heb je niks aan klanten in Limburg of Enschede. Met Google Ads kan je heel specifiek richten op bepaalde locaties. Zo kan je jouw budget nog beter besteden.

Iedereen in onze Bijenkolonie heeft een certificaat van Google behaald. Daarmee tonen we aan dat onze marketing specialisten getraind zijn om jouw budget zo efficiënt mogelijk online in te zetten.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.