Wij realiseren digitale oplossingen voor online groei

Wij zijn de creatieve Bijenkolonie, een tikkeltje anders dan een traditioneel marketingbureau. Met een Korf in Amsterdam en Oldenzaal zijn wij er voor merken in Nederland die écht willen groeien.

Met een goed gevulde Bijenkorf vol ervaring zijn we er voor merken die durven en willen groeien. De merken die vol innovaties zitten en klaar zijn om next-level te gaan. Voor die merken realiseren wij online oplossingen.

Wij geloven heilig in de nieuwe manier van werken. Niet het standaard marketingbureau of reclamebureau zoals je gewend bent, maar een team met gedreven ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Wij werken dagelijks door heel het land maar hebben een vast kantoor in Amsterdam en Oldenzaal.

Onze diensten

De cultuur binnen ons bedrijf vinden we ongelooflijk belangrijk. Iedereen moet zich thuis voelen en dat kunnen doen waar hij of zij goed in is. Iedereen kan en mag werken in een omgeving waar die het meest fijn kan werken

We hebben een vaste plek in Amsterdam. Een plek waar je met het team kan werken. Maar vaak werken we ook op andere plekken door heel het land (of buitenland). Zo raken we continu geïnspireerd door een andere werkomgeving, en verhogen we ons werkplezier en effectiviteit. Daardoor zijn we ook flexibel met afspraken maken door heel Nederland.

Waarmee kunnen wij helpen?

Wij bouwen websites op maat die er mooi uit zijn, maar die ook converteren als een gek! Geen kletskousen, gladde praatjes en bergen met lucht. Maar strategen, ontwerpers en ontwikkelaars die de perfecte balans vinden tussen een moderne en overzichtelijke website, en een converterende website.

Ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen met het realiseren van een nieuwe website?

Bekijk meer over websites >

Grafisch ontwerp is het proces van het visueel communiceren van ideeën en informatie door middel van het ontwerpen van visuele elementen zoals typografie, beelden, kleuren en layout. Het doel is om een product of boodschap aantrekkelijk en effectief over te brengen aan het publiek.

Ben je benieuwd hoe wij jouw bedrijf of organisatie omtoveren tot een ijzersterk merk? Lees meer over hoe wij grafische ontwerpen maken en logo’s ontwerpen.

E-commerce is het kopen en verkopen van producten of diensten via internet. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven om hun producten of diensten aan mensen over de hele wereld te verkopen en voor consumenten om gemakkelijk producten of diensten online te kopen.

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen online conversiemachines. Lees meer over onze maatwerk websites en webshops.

Digital marketing is het gebruik van digitale kanalen, zoals sociale media, websites en e-mail, om producten of diensten te promoten en te verkopen aan potentiële klanten. Het doel van digital marketing is om de online aanwezigheid van je merk te versterken en om de verkoop te stimuleren door middel van doelgerichte online campagnes.

Lees meer over online adverteren.

 

Een goede basis voor online opvallen is content creatie.

Wij bedenken, ontwikkelen en produceren online inhoud, zoals tekst, afbeeldingen, video’s en audio, met het doel om de aandacht te trekken van potentiële klanten en om waarde toe te voegen aan een merk.

Het doel van content creatie is om het publiek te informeren, te entertainen of te inspireren, en om een merknaam te vestigen of te versterken.

Lees meer over content creatie.

Waar kunnen wij je 🐝 mee helpen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf, merk of organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.