Geïnspireerd door data, gedreven door cultuur en geleid door passie.

Wij zijn de creatieve Bijenkolonie, een tikkeltje anders dan een traditioneel marketingbureau. Met een Bijenkorf in Amsterdam en Oldenzaal en een team werkend door heel Europa, maken wij het internet iedere dag een stukje mooier.

Met een goed gevulde Bijenkorf vol ervaring zijn we er voor merken die durven, en willen groeien. De merken die vol innovaties zitten en klaar zijn om next-level te gaan. Voor die merken realiseren wij online oplossingen.

Wij geloven in heilig in de nieuwe manier van werken. Niet het standaard marketingbureau met een net kantoor, maar wel een team over de hele wereld. Een Bijenkorf vol specialisten. 

Maar het bestaat niet alleen maar uit werken. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Dus gewoon een kop koffie, biertje of een fristi drinken maakt alles een stuk losser. En dat maakt het eindresultaat mooier.

waarom

De cultuur binnen ons bedrijf vinden we ongelooflijk belangrijk. Iedereen moet zich thuis voelen en dat kunnen doen waar hij of zij goed in is. Iedereen kan en mag werken in een omgeving waar die het meest fijn kan werken

We hebben een vaste plek in Amsterdam. Een plek waar je met het team kan werken. Maar vaak werken we ook op andere plekken door heel het land (of buitenland). Zo raken we continu geïnspireerd door een andere werkomgeving, en verhogen we ons werkplezier en effectiviteit. Daardoor zijn we ook flexibel met afspraken maken door heel Nederland.

Hieronder een aantal kiekjes van inspirerende werkomgevingen.
Suggesties voor plekken om te werken zijn altijd welkom!☕

cultuur

de vlucht

Websites

Goed doordachte en conversiegerichte websites. Volledig op maat gemaakt inclusief strategie.

Campagnes

Online campagnes die bezoekers omzetten naar klanten. Verschillende campagnes op verschillende platformen.

Online advertenties

Genereer meer omzet door de inzet van online advertenties als Google Ads of social media.

E-Commerce

Complexe en moderne webshops met alle mogelijk integraties, volledig op maat gemaakt.

Fotografie

Professionele bedrijfsfotografie. Op de grond, vanuit de lucht. Zeg het maar. Wedden dat het klikt?

Drone opnames

Wij zijn tenslotte een Bijenkolonie. De lucht is precies de plek waar wij thuis horen.