Figma naar WordPress ontwikkeling

Laat je ontwerp pixel-perfect ontwikkelen binnen WordPress.

Een design tool voor prototypes, zoals Figma, biedt uitkomst bij het creëren van ontwerpen voor websites. Alleen verloopt het omzetten van een Figma design naar WordPress niet altijd vlekkeloos. Het direct integreren van je Figma design in WordPress vereist enige moeite en is niet zo eenvoudig als een simpele klik. Gelukkig bieden wij een oplossing: onze dienst voor het vertalen van Figma designs naar WordPress.

Als je jouw Figma design wil omzetten naar een responsive WordPress website, dan ben je bij ons aan het goede adres! Wil je direct actie ondernemen? Klik dan hier om gebruik te maken van onze Figma naar WordPress service. Upload eenvoudig je Figma design en binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte.

Van Figma naar WordPress

Voor diverse vaste klanten realiseren wij WordPress-websites op basis van een aangeleverd Figma-ontwerp. Tegen een vooraf overeengekomen prijs, zoals vermeld in de offerte, transformeren we elk Figma-ontwerp naar een functionele, responsieve en razendsnelle WordPress-website of webshop. Dit proces staat ook wel bekend als het ‘slicen’ van je ontwerp.

Doordat wij geen direct klantcontact hoeven te onderhouden, vaste ontwikkelaars inzetten voor deze opdrachten en geen kostbare kantoorruimtes betrekken, kunnen we de totaalprijs voor het ontwikkelen van een WordPress-website relatief laag houden. Wij werken altijd op basis van een vaste prijs. Hoe het werkt? Dat is heel eenvoudig.

Pixel-perfect van Figma naar WordPress in 3 stappen:

  1. Stuur het ontwerp naar ons door
    Zodra wij het ontwerp hebben ontvangen, nemen we dit door. Voor eventuele onduidelijkheden nemen we telefonisch contact op om alles af te stemmen. Vervolgens brengen wij een offerte uit.
  2. WordPress-ontwikkeling
    Zodra de offerte is goedgekeurd, kunnen we beginnen. Je ontvangt van ons een tijdelijke link naar de omgeving waar wij jouw WordPress-website gaan ontwikkelen. Je kunt alles op de voet volgen.
  3. Klaar voor de lancering
    En dat was het al! Zodra de ontwikkeling is afgerond, beschik je over een volledig functionele WordPress-website. Je kunt eenvoudig content toevoegen en de website lanceren.

Wij ontwikkelen WordPress-websites vanuit Figma vanaf €1299,-. Benieuwd naar de kosten voor jouw opdracht om aan ons uit te besteden? Vul hieronder de gegevens in en upload direct het ontwerp. We komen dan binnen een werkdag terug met een vrijblijvende offerte.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.