Zakelijke fotografie

Ervaar de kracht van visuele verhalen met onze bedrijfsfotografie. Van meeslepende portretten tot indrukwekkende luchtopnames door middel van drones. Laat je bedrijf of organisatie professioneel op beeld zetten.

zakelijke fotografie

Fotografie voor bedrijven en organisaties

Op zoek naar een meester in beeld? Van het vastleggen van unieke momenten op locatie tot het creëren van verbluffende beelden in een state-of-the-art fotostudio. Of het nu gaat om het vastleggen van de essentie van je bedrijfspand, het vangen van de persoonlijkheid van je teamleden in portretten of het verkennen van ongerepte wildernissen door middel van dronefotografie. Geen uitdaging is te groot voor ons. Wedden dat het klikt?

* klik om de foto's te vergroten

fotografie

Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Laat de Bijenkolonie jouw bedrijf, evenement of team vastleggen door middel van fotografie. Foto’s zijn niet alleen een aanvulling op tekst, maar ze versterken ook de boodschap in brochures, kranten en op websites. Heb je een spectaculair evenement gepland? Dan mogen geweldige foto’s niet ontbreken! Geef je bezoekers de kans om na het evenement terug te kijken op een onvergetelijke dag. Ook voor professionele portretfoto’s ben je bij ons aan het juiste adres.

Professionele foto’s laten maken

1 | Een vrijblijvende kennismaking

Laten we samen de eerste stap zetten naar een onvergetelijke samenwerking! Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we de tijd om jullie bedrijf van binnen en van buiten te leren kennen. We luisteren naar jullie wensen en behoeften, en bespreken uitvoerig wat we precies willen vastleggen. Zo weten we ook precies wat we mee moeten nemen naar de locatie.

We maken een duidelijke planning en documenteren alles zodat er geen verrassingen zijn en jij volledig op de hoogte bent van wat er te verwachten valt. Op deze manier kun je je optimaal voorbereiden indien nodig.

Say cheese! Tijd om te lachen. Tijdens de shootdag(en) worden de foto’s gemaakt.

We zorgen dat de foto’s een mooie afwerking hebben en klaar zijn voor on- en/of offline publicatie.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.