Zakelijke fotografie

klik

Bedrijfsfotografie, portretfoto’s of dronefotografie. Zowel op locatie als in een studio. Wedden dat het klikt?

Een fotograaf nodig? Wij maken foto’s op locatie of in een professionele fotostudio. Of het nu gaat om een bijzondere foto van je bedrijfspand, portretfoto’s van je medewerkers of een dronefoto midden in de wildernis. Voor ons is geen klus te gek.

Portret, evenementen en productfotografie

Laat onze lens klikken voor jouw merk. Versterk je identiteit door te laten zien wie je bent. Wij zijn makers van online, versterkers van merken en bestuurders van drones en ander gaaf gereedschap. Grote (en kleinere) merken hebben ons al over de vloer gehad.

Zakelijke portretten

Laat professionele bedrijfsfoto’s maken door de lenzen van onze Bijenkolonie, of presenteer je team online door middel van portretfoto’s.

Evenementenfotografie

Een te gek evenement? Daar horen ook te gekke foto’s bij! Geef je bezoekers een dag na het evenement een gave terugblik.

Dronefotografie

Laat die helikopter maar voor wat het is. Dankzij onze hightech drone kunnen we haarscherpe en verbluffende foto’s maken vanuit de lucht.

Want beelden zeggen meer dan duizend woorden

Laat je bedrijf, evenement of medewerkers fotograferen door de Bijenkolonie. Foto’s versterken tekst in een brochure, krant of online op een website.

Waar kunnen wij je 🐝 mee helpen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf, merk of organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Wat heb je voor ons in petto?

Onze Bijenkolonie zit helemaal klaar om te sparren. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Welke uitdaging heb je voor ons? ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.