Websites en webshops

Bzzz, daar zijn we dan! Wij zijn de creatieve Bijenkolonie. Wij maken websites en webshops in allerlei vormen en maten.

Wil je een website laten bouwen?

Wil je vrijblijvend meer informatie + een kostenindicatie ontvangen over het laten maken van een website of webshop? Vul dan onderstaand formulier in.

Een website of webshop als conversie machine

Bij ons is een mooie website niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met onze strategen, ontwerpers en ontwikkelaars garanderen we de perfecte balans tussen moderne en overzichtelijke website, en een converterende website.

Recent gemaakte vluchten

Web ontwikkeling

Speakup

bekijk case

Web ontwikkeling

Multibox

bekijk case

Web ontwikkeling, fotografie

RJ Safety & Security

bekijk case

De websitebouwer in Twente – Conversiegerichte website en shops

Wij zijn geen standaard marketingbureau of reclamebureau. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie. Wij maken websites en webshops voor organisaties en bedrijven. Dankzij ons veelzijdige team is jouw organisatie verzekerd van een compleet online pakket. Ons diensten pakket bestaat uit: webdesign, online marketing, web ontwikkeling en drone opnames. Al deze expertises bundelen we tijdens het uitvoeren van een opdracht.

Zelf de touwtjes in handen

Een website of webshop die je door ons laat ontwikkelen wordt volledig van jouw organisatie. De content wijzigen kan je helemaal zelf, dankzij ons geoptimaliseerde CMS systeem. Wil je liever de tijd ergens anders insteken? Dan kunnen wij ook helpen bij het onderhouden en updaten van de website of webshop.

Makkelijk de site of shop bijwerken

Dankzij ons eigen Content Management Systeem binnen het bekende WordPress heb je zelf de touwtjes in handen. Je kan eenvoudig de content en onderdelen van de website of webshop beheren. 

De vlucht naar een nieuwe website of webshop

1 | Kick-off

1.

Tijdens de kick-off bespreken we onder andere jouw wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten.

2 | UI/UX design

2.

Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een design. Met wireframes en een strategie komen we tot een uniek ontwerp.

3 | Ontwikkeling

3.

Dit is altijd een mooi moment. Onze developers gaan aan de slag om het design om te toveren tot een interactieve website of webshop.

4 | Oplevering

4.

Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Het is tijd om de website of webshop live te zetten.

5 | Support

5.

Alles draait, helemaal mooi. Na de livegang geven wij je graag een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren.

6 | Optimalisatie

6.

Nu is het tijd om te zorgen dat er bezoekers komen. We verzamelen data, meten erop los en optimaliseren waar nodig.

Waarom een website of webshop laten maken door de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Download onze brochure

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven en lees alles over wat we samen kunnen doen.

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.