Websitebouwer en webdesign

Resultaatgerichte website of webshop laten maken

Geen loze beloftes, maar eerlijk advies en meetbare resultaten.

Een unieke website of webshop laten maken

Wij maken websites en webshops voor bedrijven die online verder willen groeien. Een persoonlijke aanpak, Twentse nuchterheid en gewoon keiharde resultaten. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie en gaan graag samen met jou de uitdaging aan.

De websitebouwer in Twente — webdesign bureau uit Oldenzaal

We zijn niet zomaar een marketingbureau. Niet een bureau met weer een presentatie en hetzelfde concept dat je kent. Wij zijn een Bijenkolonie en sparren voor elke klant een nieuwe vlucht in elkaar. Ben jij klaar voor die avontuurlijke vlucht?

Recent werk

Onlangs gemaakte vluchten

De creatieve Bijenkorf

Samen een gave vlucht maken!

De online identiteit van jouw onderneming is tegenwoordig heel belangrijk. Je website is daar een onderdeel van. Samen met jou zorgen we voor online resultaat. Naast het ontwerpen en bouwen van de website schrijven wij de teksten, kunnen wij de fotografie verzorgen en zorgen wij dat de website online goed wordt gevonden. 

meer informatie

1. De vliegroute

Alles start met een intake waarbij er een online plan wordt gemaakt. We kijken naar de markt, kansen en zwaktes en bepalen samen met jou een doel en doelstelling.

2. Honing maken

Alles is helder. Onze Korf gaat honing maken. Een mix van lekker design in combinatie met een ijzersterk concept aansluitend op de uitstraling je bedrijf.

3. De bouw

Het design is af en klaar om te worden gebouwd. Onze Bijenkolonie gaat aan de slag om de website of webshop tot op de pixel perfect te bouwen in een gebruiksvriendelijk CMS.

Samen een avontuurlijke vlucht naar online succes

Wij maken websites en webshops voor bedrijven die online verder willen groeien. Een persoonlijke aanpak, Twentse nuchterheid en resultaten.

 100% maatwerk
 Strategisch plan
 Wireframe & UX ontwerp
 Meerdere correctierondes
 Persoonlijke accountmanager
 Maatwerk functionaliteiten
 Online marketingplan
 Sitespeed: razendsnel

Vlieg razendsnel over het wereldwijde web

Wij bouwen websites en webshops voor de mooiste merken van Nederland. Onze Korf zorgt ervoor dat jouw website of webshop razendsnel over het wereldwijde web vliegt. Wij zorgen er daarna voor dat iedereen jouw online kunstwerk kan bewonderen.

Waarom kiezen voor de Bijenkolonie?

Wij bouwen jouw website goed doordacht
Conversie gerichtheid van website naar omzetmachine
Professionele foto's op locatie mogelijk
 Bedrijfsvideo kunnen we ook voor je verzorgen
Geen maandelijkse kosten voor het hosten van je site
 Content Marketing in-house tekstschrijver voor content
Alles in eigen beheer jij hebt de touwtjes in handen
Technische helpdesk zodat je er nooit alleen voor staat

Een goede vindbare website of webshop laten maken

Wij maken websites door heel het Nederland. Zoek je een websitebouwer in Amsterdam, Utrecht, Enschede of ergens anders? Wij helpen je graag met het maken van jouw nieuwe professionele website. Ons team bestaat uit ervaren websitebouwers en SEO specialisten voor gegarandeerd online succes!

Wat kost het laten maken van een website?

Er zijn geen standaard prijzen voor het maken van een website. Elk bedrijf is anders, een website dus ook. Een professionele website moet de identiteit van een bedrijf uitstralen. Vraag ons vrijblijvend om advies. Onze bezige bijtjes vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wij komen ook graag langs. Stuur ons een bericht.

Een goede website of webshop zorgt voor meer omzet

Een website moet geen kostenpost zijn, maar een investering. Onze Bijenkorf heeft ervaring met het vertellen van verhalen, dat is bij het bouwen van een website ontzettend belangrijk. Het laten maken van een website kost geld, maar een goede website gaat zichzelf terugverdienen. Met jouw kennis van het vakgebied en onze kijk op de online wereld vliegen we samen naar online succes.

De lijntjes zijn erg kort, de communicatie is erg persoonlijk en daardoor heel erg fijn.

Peter Harmelink

Gezellige mensen en vooral strak werk in korte tijd. Ook voor foto's en video's een goed adres.

Robert Nijmans

Vakbekwaam advies en snelle service. Gedreven gasten die resultaatgericht te werk gaan

Carla Lotgerink