websitebouwer en webdesign

Een website of webshop laten maken

Conversiegericht, resultaatgericht en klaar voor de toekomst.

Kick-off

1.

Tijdens de kick-off bespreken we onder andere jouw wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten.

UI/UX design

2.

Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een design. Met wireframes en een strategie komen we tot een uniek ontwerp.

Ontwikkeling

3.

Dit is altijd een mooi moment. Onze developers gaan aan de slag om het design om te toveren tot een interactieve website of webshop.

Oplevering

4.

Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Het is tijd om de website of webshop live te zetten.

Support

5.

Alles draait, helemaal mooi. Na de livegang geven wij je graag een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren.

Optimalisatie

6.

Nu is het tijd om te zorgen dat er bezoekers komen. We verzamelen data, meten erop los en optimaliseren waar nodig.

De websitebouwer in Twente – Conversiegerichte website en shops

Samen met jou gaan we zorgen voor online resultaat. Vooraf brengen we de doelstellingen in kaart, en daarna gaan we er alles aan doen om die te behalen. Wij werken door heel Nederland voor de mooiste merken. Ben je klaar voor een avontuurlijke vlucht op het wereldwijde web?

Bzzz...

Geen marketingbureau, websitebouwer of webdesigner. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie en wij maken websites en webshops voor bedrijven die online verder willen groeien. We gaan voor het perfecte eindresultaat en sturen aan op keiharde resultaten. Na oplevering bieden wij ook ondersteuning op het gebied van marketing, maar het is ook mogelijk om de website of shop door ons te laten onderhouden, dankzij onze WordPress strippenkaart.

Recent gemaakte vluchten

Web ontwikkeling

Speakup

bekijk case

Web ontwikkeling

Multibox

bekijk case

Web ontwikkeling, fotografie

RJ Safety & Security

bekijk case

Waarom een vlucht met de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

De websitebouwer voor Nederland

Wij maken websites en webshops door heel het Nederland. Zoek je een websitebouwer in Amsterdam, Utrecht, Enschede of ergens anders? Wij helpen je graag met het maken van jouw nieuwe professionele website of webshop. Ons team bestaat uit ervaren specialisten op verschillende vlakken. 

Een website of webshop is een belangrijke investering

Een website of webshop moet geen kostenpost zijn, maar een investering. Het laten maken van een website of webshop kost geld, maar een goede gaat zichzelf terugverdienen. Met jouw kennis van het vakgebied en onze kijk op de online wereld vliegen we samen naar online succes.

Wat heb je voor ons in petto?

Tickets klaar, riemen vast. Het is tijd om je merk mee te laten vliegen met de creatieve Bijenkolonie. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Jij hebt de kennis van de branche, en wij van online. Let's go! ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.