Hostbee

Hostbee is een Nederlandse hostingpartij voor webhosting, domeinnamen en zakelijke mail. Wij realiseerden een huisstijl en bijhorende website, inclusief automatiseringen en boekhoudkoppelingen.

Branche

Hosting provider

Diensten

Branding, website realisatie

Technologie

WordPress maatwerk, integratie boekhouding

De jongste hosting provider van Nederland

Als provider van hosting, domeinnamen en zakelijke e-mail is Hostbee al jaren bezig om particulieren, zzp’ers, verenigingen, het MKB en meer online bereikbaar te maken. Voor Hostbee realiseerden wij een huisstijl en bijhorende website, inclusief automatiseringen en boekhoudkoppelingen.

Binnen een paar klikken je website of webshop geregeld, dat is de belofte. Met dit in gedachten zijn wij bezig gegaan met het realiseren van een huisstijl.

Branding

Voor Hostbee hebben we de complete look-and-feel uitgedacht. De nadruk moest liggen op simpel. De eindgebruiker moet namelijk zonder poespas webhosting af kunnen sluiten.

De kleursymboliek van paars is vertrouwen, inspiratie en intuïtie. Het sluit aan bij de kernwaarden van Hostbee.

Web ontwikkeling

Zodra de branding stond als een huis, zijn we begonnen met het ontwerpen van een website. Deze sluit aan op de missie van Hostbee. Zo snel en eenvoudig mogelijk webhosting aanbieden.

Dankzij de website is het mogelijk om zonder poespas een webhosting pakket af te sluiten.

Bekijk ook deze andere vluchten

Download onze brochure

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven en lees alles over wat we samen kunnen doen.

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.