Drone opnames Enschede

Boost je merkwaarde en laat drone opnames maken van jouw bedrijf, evenement of locatie in Enschede.

wordpress expert

Laat drone opnames maken in Enschede

De creatieve Bijenkolonie, onze naam zegt het eigenlijk al. De lucht is onze plek en de drones zijn onze instrumenten. Wij maken drone opnames voor bedrijven, rally’s, evenementen en professionele inspecties. Zodra er een drone de lucht in moet, dan zijn wij eigenlijk wel te porren.

Iedere week zijn wij te vinden door heel Nederland (of Europa). Vanuit ons kantoor in Oldenzaal zijn wij binnen no-time in Enschede en omgeving. In Enschede mogen wij zo goed als overal vliegen.

Wij hebben alle certificaten en vergunningen, en mogen met elke drone vliegen in heel Europa. Tevens zijn al onze vluchten verzekerd. Ben je klaar voor zo’n vlucht? Daag ons uit!

Daarom drone opnames

Het voegt wat toe

Drone opnames zijn interessant en voegen waarde toe aan een bedrijfsvideo, aftermovie of evenementenfilm. Onze vluchten zijn altijd veilig, met vergunningen en verzekeringen.

Ander perspectief

Opnames gemaakt met een drone geven een unieke kijk op een locatie, object of evenement. Daarnaast mogen we bijna overal vliegen. Onze drone piloten zijn getraind en Europees gecertificeerd.

Relatief goedkoop

Het laten maken van drone opnames is relatief goedkoop. Je hoeft natuurlijk geen helikopter met team de lucht in te sturen. Je bent echt geen duizenden euro’s kwijt voor drone opnames.

De A1 bij Utrecht

GECERTIFICEERD

Drone opnames Enschede

Laat zien wie je bent, waar je voor staat, waarom bezoekers moeten kiezen voor jou. Drone shots maken een video (of jouw fotografie) nog interessanter. Wij maken drone opnames over de hele wereld. Van Amsterdam tot aan Utrecht, en van Oldenzaal tot aan Sydney.

Drone opnames Enschede

Een vrijblijvende kennismaking

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend gesprek zorgen we ervoor dat we elkaar goed leren kennen. We brengen jullie online doelen in kaart, bespreken gewenste functionaliteiten en andere eventuele wensen en eisen. Op deze manier hebben we een helder beeld van waar jullie naar op zoek zijn.

We kennen jullie bedrijf en weten precies waar jullie naar op zoek zijn. Op basis van jullie wensen en eisen gaan we een strategie en structuur uitstippelen. Dit houdt in dat we gaan bepalen hoe de website in het algemeen moet functioneren. Wat is het doel? En hoe zorgen we ervoor dat dit doel wordt bereikt? We stellen de website volledig op.

Het is duidelijk. De website heeft een helder doel en een strategie om dit doel te bereiken. Nu gaan we aan de slag met de wireframes. Wireframes zijn schetsen van de website waarmee we bepalen waar elk element geplaatst wordt. Zo krijg je een ruw overzicht van hoe de website eruit zal zien.

Om het doel en de bedrijfsidentiteit krachtig op de website te laten uitkomen zijn teksten van groot belang. We schrijven (in samenwerking met jullie) heldere teksten die volledig geschikt zijn voor de website. We houden rekening met vindbaarheid en duidelijkheid.

Tijd voor magie. Alles is volledig uitgestippeld. Nu is het moment aangebroken om alles vorm te geven. Webdesign is de fase waarin we het ontwerp van de website creëren. Tijdens deze fase zien jullie de website tot leven komen. Uiteindelijk hebben jullie een duidelijk beeld van hoe de website eruit zal zien.

Met het ontwerp op zak gaan we over naar de ontwikkelingsfase. Dit is het moment waarop we de website daadwerkelijk gaan bouwen. Onze ontwikkelaars zetten de code in elkaar en implementeren alle functionaliteiten. Tijdens dit proces komt de website tot leven. Het is één van de leukste fases omdat nu echt alles werkelijkheid wordt.

De website wordt geperfectioneerd en klaargestoomd voor de grote onthulling. Onze experts werken nog even hard door om ervoor te zorgen dat alles precies op zijn plek valt. Van de laatste technische optimalisaties tot het verfijnen van visuele elementen, we zorgen ervoor dat jullie website tot in de puntjes is afgewerkt. Dit is de laatste fase voordat we de champagnekurken laten knallen bij de livegang van jullie gloednieuwe, indrukwekkende website!

Een besneeuwd Andorra vanuit de lucht

volledig responsive

Regelgeving voor het vliegen met drones

Je mag niet zomaar overal met een drone vliegen en opnames maken. Hier zijn veel regels en voorwaarden aan verbonden, bijvoorbeeld de weersomstandigheden, het vliegverkeer in de buurt, hoe hoog ga je vliegen. Onze piloten zijn hiervoor opgeleid en hebben alle benodigde certificaten om in Europa te vliegen. Daarnaast hebben ze een bak met ervaring. Want vliegen met een drone is één, maar ook nog gewaagde beelden te maken is twee.

wordpress expert

Wat zijn de kosten voor drone opnames?

Luchtfoto- en video’s, klinkt best exclusief. Maar een drone is geen dure helikopter met brandstof die de lucht in moet. Er komt een gecertificeerde drone piloot langs die met de drone vliegt, de opnames maakt en daarna de nabewerking doet. Drone opnames zijn er al vanaf €295,-. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden

Vrijblijvend meer informatie?

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.