Zakelijke fotografie

Ben je op zoek naar professionele bedrijfsfotografie of meeslepende luchtopnames? Merken als Samsung, Zalando en Porsche gingen je voor.

zakelijke fotografie

Fotografie voor bedrijven en organisaties

Op zoek naar een meester in beeld? Van het vastleggen van unieke momenten op locatie tot het creëren van verbluffende beelden in een state-of-the-art fotostudio. Of het nu gaat om het vastleggen van de essentie van je bedrijfspand, het vangen van de persoonlijkheid van je teamleden in portretten of het verkennen van ongerepte wildernissen door middel van dronefotografie. Geen uitdaging is te groot voor ons. Wedden dat het klikt?

* klik om de foto's te vergroten

fotografie

Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Laat de Bijenkolonie jouw bedrijf, evenement of team vastleggen door middel van fotografie. Foto’s zijn niet alleen een aanvulling op tekst, maar ze versterken ook de boodschap in brochures, kranten en op websites. Heb je een spectaculair evenement gepland? Dan mogen geweldige foto’s niet ontbreken! Geef je bezoekers de kans om na het evenement terug te kijken op een onvergetelijke dag. Ook voor professionele portretfoto’s ben je bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke foto's laten maken

Onze werkwijze om jouw merk op beeld te krijgen.

1
Briefing
We luisteren naar jullie wensen en behoeften, en bespreken uitvoerig wat we precies willen vastleggen. Zo weten we ook precies wat we mee moeten nemen naar de locatie.
2
Planning
We maken een duidelijke planning en documenteren alles zodat er geen verrassingen zijn en jij volledig op de hoogte bent van wat er te verwachten valt.
3
Cheese
Tijd voor jou en je collega's om de grootste glimlach mee te nemen naar kantoor. We komen langs om foto's te maken in een gezellige en informele sfeer.

Heb je een vraag? Het antwoord is ja!

Komen jullie langskomen op iedere locatie?

Ja!

Ik heb fotografie in het buitenland nodig, kan dat?

Ja!

Zijn de foto's geschikt voor prints?

Ja!

Zijn drone opnames ook mogelijk?

Ja!

Een andere vraag? Stel 'm gewoon!

Vrijblijvend meer informatie?