On-page SEO

SEO omvat alles dat te maken heeft met zoekmachineoptimalisatie en hoe je gevonden wordt in zoekmachines als Google.

On-page SEO verwijst naar de praktijk van het optimaliseren van individuele webpagina’s om hoger te ranken en meer relevant verkeer in zoekmachines te verdienen. Dit kan worden bereikt door middel van een aantal technieken, zoals het optimaliseren van de inhoud en de HTML-broncode van de pagina, evenals het zorgen dat de pagina correct is opgemaakt en gestructureerd zodat zoekmachines de inhoud ervan gemakkelijk kunnen begrijpen.

Sommige veelvoorkomende elementen die meestal worden geoptimaliseerd als onderdeel van on-page SEO, zijn de titel-tag van de pagina, koppen, afbeeldingen en de algehele inhoud. Het is ook belangrijk om relevante zoekwoorden op te nemen in deze elementen, evenals in de meta-tags en alt-tekst van afbeeldingen, om zoekmachines aan te geven waar de pagina over gaat.

Door deze en andere on-page elementen te optimaliseren, kunt u de zichtbaarheid van uw website verbeteren in de zoekresultatenpagina’s (SERPs) van zoekmachines en de kans vergroten dat uw pagina’s worden gevonden en bezocht door gebruikers. Dit kan uiteindelijk leiden tot meer verkeer, betrokkenheid en conversies voor uw website.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.