Webhosting voor bureau’s

Eigenaar van een webbureau, marketingbureau of digital agency? Besteed het hele technische aspect uit en bespaar op de kosten.

Eigenaar van een webbureau, marketingbureau of digital agency? Dan kan de webhosting voor jouw klanten waarschijnlijk relatief goedkoper en beter. Wij beheren ons eigen serverpark sinds 2014 en stellen onze diensten beschikbaar voor concullega’s.

Richt je alleen nog maar op het ontwerpen en bouwen van websites en profiteer van betere prestaties en beschikbaarheid van de websites van je klanten dankzij onze uitgeruste servers en infrastructuur. Daarnaast geniet iedere website die bij ons draait van technische optimalisaties. Iedere website of webshop die je bij ons host zal razendsnel zijn.

Je hebt één server (pakket) voor al jouw klanten. En dat alles is ook volledig schaalbaar. Groter geworden? Dan voeg je eenvoudig resources toe.

Door te kiezen voor onze speciale hosting voor webbureau’s, marketingbureau’s en digital agencies krijg je jouw eigen resources. Dus een eigen (deel van) een fysieke server waar geen andere websites en webshops bij op staan.

Alles draait op volle toeren zonder dat je hier wat voor hoeft te doen. WordPress, thema’s en plugins houden wij up-to-date, en ook over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. Met een real-time malware- en virusscanner zijn gehackte WordPress websites verleden tijd.

Ons serverpark is voorzien van de nieuwste hardware en software, perfect afgestemd voor ultieme snelheid. Dat ga je zeker merken.

Ondernemen doe je niet alleen, dat doe je samen. Het hele technische aspect kennen we uit ons duimpje. Dus heb je ergens een vraag over? Dan zijn wij er voor je.

Je ontvangt vooraf een vrijblijvend voorstel. Onze specialisten configureren de perfecte hostingomgeving voor jouw situatie. 

Bezig met het ontwikkelen van een website? Doe dit op een staging omgeving. Deze maak je met een druk op de knop aan. Hier ontvang je een tijdelijk URL die je kan delen met de klant.

Project klaar? Dan druk je de staging omgeving met een druk op knop ‘live’ naar de URL van de klant.

Een foutje is zo gemaakt. Daarom is het fijn dat er iedere dag back-ups worden gemaakt. Je zet met een knop weer een oude back-up terug.

Je hebt al een managed webhosting omgeving vanaf €35,- per maand

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een voorstel aan aangepast op jouw situatie.

Waarom kiezen voor managed webhosting?

Bij managed webhosting heb je zelf helemaal geen omkijken meer naar alles dat bij hosting komt kijken. Je hoeft je niet meer bezig te houden met updates, zorgen over veiligheid en bereikbaarheid. Deze dingen zijn verleden tijd en nemen wij uit handen. Bespaar tijd en kosten door de webhosting uit te besteden.

Managed webhosting samengevat

Geen zin meer in de technische aspecten van het onderhouden van de websites en webshops van je klanten? Met managed webhosting heb je een team van experts die de achter-de-schermen werkzaamheden voor je regelen. Van serveronderhoud en beveiligingsupdates tot technische ondersteuning, wij hebben alles voor je geregeld.

Bovendien zorgt onze state-of-the-art infrastructuur ervoor dat alle websites snel, betrouwbaar en altijd online zijn.

Maar managed webhosting is niet alleen geruststellend. Het kan ook helpen om je bedrijf te laten groeien. Ons team staat klaar om je te helpen websites en webshops te optimaliseren voor zoekmachines, het verkeer te verhogen en bezoekers om te zetten in klanten.

Dus waarom wachten? Probeer vandaag nog managed webhosting 14 dagen gratis.

Ontvang een voorstel op maat >

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.