Reclamebureau Weerselo

Anders dan een traditioneel reclamebureau. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie. Maker van websites, webshops en online marketing.

wordpress expert

Hét adres voor websites, webshops & marketing

Daar ben je dan, aangekomen bij onze digitale Korf. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie uit Twente. Wij zitten aan de Hanzepoort in Oldenzaal en maken vanuit daar fantastische vluchten met mooie klanten door heel Nederland. Websites, webshops, logo’s of huisstijlen. Noem het maar op, we doen ‘t!

Drie belangrijke pijlers

Strategie

We beginnen het project met een uitgebreide analyse van jullie bedrijf, de buyer-persona en de customer journey. De doelstellingen die we vaststellen, zoals het vergroten van leads of het optimaliseren van procedures, stippelen de richting voor ons uit.

Maatwerk ontwerp

Onze ontwerpers en UX-designers streven naar de ultieme visuele uitstraling. We gaan de merkidentiteit doorvoeren in een nieuw eigentijds ontwerp. Dankzij doordacht design krijgt je website niet alleen een succesvolle lay-out, maar ook de gewenste uitstraling en gebruikservaring.

Ontwikkeling

Onze ontwikkelaars toveren je website om tot een interactieve belevenis. We zorgen ervoor dat alles tot op de pixel nauwkeurig wordt ontwikkelt. Daarnaast maken we eventuele modules volledig op maat. Daardoor is je website straks bliksemsnel, dat is later weer goed voor de vindbarheid.

GECERTIFICEERD

Nieuw: alles-in-1 online marketing abonnement

Er zijn veel manieren om jouw bedrijf online beter zichtbaar te maken. Denk aan Google Ads, Facebook Ads of een dienst als Marktplaats Pro. Met ons alles-in-1 marketing traject bekijken we waar de beste kansen liggen voor jouw bedrijf.

volledig responsive

De bouwer van websites en webshops in NL!

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of het aantrekken van nieuwe klanten, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Voordat we beginnen met het bouwen van het design zorgen we ervoor dat we jouw doelen en wensen volledig begrijpen. Zodra de website volledig is opgeleverd en je tevreden bent met het resultaat, kunnen we ook helpen met online marketing. Onze Bijenkolonie staat klaar om je verder te ondersteunen!

Recente opdrachten

RJ Safety logo
Speakup Logo
Multibox logo
Multibox logo
Bol.com logo
WordPress logo
Omori Europe Logo
BNNVARA logo
Start Beyond logo

Locatie Enschede

Capitool 10,
7521 PL Enschede

Start routebeschrijving

Locatie Amsterdam

Gustav Mahlerplein 2,
1082 MA Amsterdam

Start routebeschrijving

Locatie Utrecht

Vliegend Hertlaan 15-97,
3526 KS Utrecht

Start routebeschrijving

Locatie Tilburg

Kennedyplein 200,
5611ZV Eindhoven

Start routebeschrijving

Onze Bijenkorven

Wij zijn er voor ambitieuze ondernemers en bedrijven in alle hoeken van Nederland. Dankzij onze 4 korven verspreid over het land garanderen we dat we altijd binnen handbereik zijn. Of je nu gevestigd bent in de bruisende stad of op het rustige platteland, we zijn altijd in de buurt.

Vrijblijvend meer informatie?