MKB website pakket

Speciaal voor: ondernemers die een op maat ontworpen website willen met een professionele ontwikkeling.

Direct een MKB website aanvragen

Wil je een speciaal ontworpen website laten maken? Vul het formulier in en je ontvangt een vrijblijvend voorstel.

MKB website pakket

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook iets opleveren. Wij zijn makers van functionele websites en webshops. Met onze strategen, ontwerpers en ontwikkelaars garanderen we de perfecte balans tussen een moderne en overzichtelijke website, en een converterende website.

Dé websitebouwer van Nederland

Wij zijn geen standaard marketingbureau of reclamebureau, wij zijn de creatieve Bijenkolonie en we maken websites en webshops voor organisaties en bedrijven. Ons diensten pakket bestaat uit: webdesign, online marketing, web ontwikkeling en drone opnames.

Zelf de touwtjes in handen

Een website of webshop die je door ons laat ontwikkelen wordt volledig van jouw organisatie. De content wijzigen kan je helemaal zelf, dankzij ons geoptimaliseerde CMS systeem. Wil je liever de tijd ergens anders insteken? Dan kunnen wij ook helpen bij het onderhouden en updaten van de website of webshop.

De vlucht naar een nieuwe website of webshop

1 | Kick-off

1.

Tijdens de kick-off bespreken we onder andere de wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten.

2 | UI/UX design

2.

Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een design. Met wireframes en een strategie komen we tot een uniek ontwerp.

3 | Ontwikkeling

3.

Onze developers gaan aan de slag om het design om te toveren tot een interactieve website of webshop. Het komt nu helemaal tot leven.

4 | Oplevering

4.

Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Het is tijd om de website of webshop live te zetten.

5 | Support

5.

Hoera! Alles staat live en de eerste bezoekers komen binnen. Na livegang geven wij graag een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren.

6 | Optimalisatie

6.

We gaan ervoor zorgen dat de nieuwe website of webshop maximaal converteert. We verzamelen data, meten erop los en optimaliseren waar nodig.

Waarom een website of webshop laten maken door de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Deze websites hebben we al gemaakt

website, grafisch ontwerp

Boermarke

bekijk case

website

Speakup

bekijk case

website, fotografie

RJ Safety & Security

bekijk case

Vrijblijvend meer informatie?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Wat heb je voor ons in petto?

Onze Bijenkolonie zit helemaal klaar om te sparren. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Welke uitdaging heb je voor ons? ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.