Websites en webshops

Bzzz, wij bouwen websites en webshops die er mooi uit zijn, maar die ook converteren als een gek! Op maat gemaakte WordPress websites.

Download onze brochure

Benieuwd hoe wij de online omzet van jouw organisatie of bedrijf kunnen vergroten? Download onze brochure.

Website laten maken Weerselo

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook iets opleveren. Wij zijn makers van functionele websites en webshops. Met onze strategen, ontwerpers en ontwikkelaars garanderen we de perfecte balans tussen een moderne en overzichtelijke website, en een converterende website.

Dé websitebouwer van Nederland

Wij zijn geen marketingbureau of reclamebureau, wij zijn de creatieve Bijenkolonie en we maken websites en webshops voor organisaties en bedrijven. Ons diensten pakket bestaat uit: webdesign, web ontwikkeling, online marketing en drone opnames.

Eigen beheersysteem binnen WordPress

Een website of webshop die je door ons laat ontwikkelen wordt volledig van jouw organisatie. De content wijzigen kan je helemaal zelf, dankzij ons geoptimaliseerde CMS systeem. Wil je liever de tijd ergens anders insteken? Dan kunnen wij ook helpen bij het onderhouden en updaten van de website of webshop.

Start van de vlucht
1 | Kick-off
Tijdens de kick-off bespreken we onder andere de wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten. Deze strategie is de basis van de nieuwe online identiteit.
Start van de vlucht
Stap 2
2 | De visuele identiteit
Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een op maat gemaakt ontwerp. In dit ontwerp gaan we vaststellen hoe de nieuwe website eruit komt te zien. We stellen de visuele identiteit vast.
Stap 2
Stap 3
3 | Ontwikkeling
Onze developers gaan aan de slag om het op maat gemaakte ontwerp om te toveren tot een interactieve website of webshop. Alles wordt klikbaar en het ontwerp komt helemaal tot leven.
Stap 3
Stap 4
4 | Oplevering
Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Nadat de website uitvoerig is getest gaan wij deze online zetten. Dit kan op onze managed webhosting, of op jullie eigen servers.
Stap 4
Stap 4
5 | Support
Hoera! Alles staat live en de eerste bezoekers komen binnen. Na livegang geven wij een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren. Op deze manier kunnen jullie ook zelf pagina's, blogberichten en foto's toevoegen.
Stap 4
Stap 6
6 | Optimalisatie
We gaan ervoor zorgen dat de nieuwe website of webshop maximaal converteert. Dit doen we door data te verzamelen, te kijken hoe bezoekers navigeren en daar waar nodig de website te optimaliseren.
Stap 6

Deze websites hebben we al gemaakt

Waarom een website of webshop laten maken door de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Download onze brochure

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven en lees alles over wat we samen kunnen doen.

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Wat heb je voor ons in petto?

Onze Bijenkolonie zit helemaal klaar om te sparren. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Welke uitdaging heb je voor ons? ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.