Websites en webshops

Wij bouwen mooie en converterende websites en webshops voor bedrijven en merken die online verder willen groeien.

Ontvang een prijsindicatie

Beschrijf in het kort de opdracht en de wensen en ontvang van ons een prijsindicatie.

De websitebouwer voor steengoede vindbaarheid

Wij bouwen websites en webshops die niet alleen mooi zijn, maar ook iets opleveren. Geen kletskousen, gladde praatjes en bergen met lucht. Maar strategen, ontwerpers en ontwikkelaars die de perfecte balans vinden tussen een moderne en overzichtelijke website en een converterende website.

01

Websites

Wij bouwen websites voor diverse branches. Helemaal op maat.

02

Webshops

Webshops op maat met goed doordachte conversiestrategieën.

03

White-label

Eigenaar van een bureau? Dan is onze white-label ontwikkeling iets voor je.

04

Online marketing

Onze alles-in-1 marketing zorgt voor vindbaarheid en conversie.

Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1

Échte op maat gemaakte websites

Wij zijn geen marketingbureau of reclamebureau, wij zijn de creatieve Bijenkolonie en we maken websites en webshops voor organisaties en bedrijven. Ons dienstenpakket is breed. Van grafische ontwerp tot aan het bouwen van een complexe website.

Websitebouwer in Ommen

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of het aantrekken van nieuwe klanten, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Voordat we beginnen met het bouwen van het design zorgen we ervoor dat we jouw doelen en wensen volledig begrijpen.

Om ervoor te zorgen dat jouw website volledig aan jouw verwachtingen voldoet werken we met een team van specialisten, waaronder designers, developers, copywriters en marketeers. Door hun expertise te bundelen weet je zeker dat de nieuwe website op alle aspecten goed scoort.

Zodra jouw website volledig is opgeleverd en je tevreden bent met het resultaat, kunnen we je ook helpen bij jouw online marketing. Onze Bijenkolonie staat klaar om je verder te ondersteunen!

Start van de vlucht
1 | Kick-off
Tijdens de kick-off bespreken we onder andere de wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten. Deze strategie is de basis van de nieuwe online identiteit.
Start van de vlucht
Stap 2
2 | De visuele identiteit
Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een op maat gemaakt ontwerp. In dit ontwerp gaan we vaststellen hoe de nieuwe website eruit komt te zien. We stellen de visuele identiteit vast.
Stap 2
Stap 3
3 | Ontwikkeling
Onze developers gaan aan de slag om het op maat gemaakte ontwerp om te toveren tot een interactieve website of webshop. Alles wordt klikbaar en het ontwerp komt helemaal tot leven.
Stap 3
Stap 4
4 | Oplevering
Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Nadat de website uitvoerig is getest gaan wij deze online zetten. Dit kan op onze managed webhosting, of op jullie eigen servers.
Stap 4
Stap 4
5 | Support
Hoera! Alles staat live en de eerste bezoekers komen binnen. Na livegang geven wij een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren. Op deze manier kunnen jullie ook zelf pagina's, blogberichten en foto's toevoegen.
Stap 4
Stap 6
6 | Optimalisatie
We gaan ervoor zorgen dat de nieuwe website of webshop maximaal converteert. Dit doen we door data te verzamelen, te kijken hoe bezoekers navigeren en daar waar nodig de website te optimaliseren.
Stap 6

Laatste updates omtrent websites en webshops

... want kennis is macht! 💪

Bekijk onze laatste blogs

Waar kunnen wij je 🐝 mee helpen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf, merk of organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.