Multibox

Multibox is een verhuurder van garageboxen, opslagruimte en bedrijfsruimte. Voor Multibox realiseerden wij een nieuwe online huisstijl. Inclusief website, social media en integratie met een verhuursysteem.

bzzz...

Multibox garageboxen

Voor Multibox uit Emmen realiseerden wij een nieuwe website. Dankzij de nieuwe website is het voor Multibox mogelijk om makkelijk leads te genereren. Door de integratie met de software van 1Stalling kan je makkelijk online een opslagruimte, garagebox of bedrijfsruimte huren.

Integratie eigen systemen

Om het reserveren van een garagebox voor een bezoeker eenvoudig te maken, hebben we het reserveringssysteem van 1Stalling geïntegreerd in de website. Dankzij de naadloze integratie kan de bezoeker op de website eenvoudig een garagebox reserveren.

Het resultaat

Het complete reserveringsproces is geautomatiseerd. Dit scheelt Multibox tijd. Hierdoor kan er meer tijd worden gestoken in het opvolgen van leads.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.