Speakup

Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe ze veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Voor Speakup ontwikkelden wij een nieuwe website.

Dit is Speakup

Speakup is een telecommunicatieaanbieder in Enschede. De website was verouderd en sloot niet meer aan bij het bedrijf. Tijdens het eerste gesprek kwamen er duidelijk punten naar voren. De website moet avontuurlijk worden, gedurfder dan die van anderen en overzichtelijk. Met deze briefing zijn we aan de slag gegaan.

Waar de vorige website vooral bestond uit veel tekst, bestaat de nieuwe website vooral al visuele elementen.

Het moet gedurfder

Avontuurlijk, gedurfd en overzichtelijk. Daar kunnen we wel iets mee. We hebben de website een complete make-over gegeven. Ook was de wens er om het aanpassen van de website makkelijker te maken. Daarom hebben we gekozen om ons eigen Content Management Systeem binnenin WordPress te bouwen. Hierdoor kan Speakup zelf alle content van de website beheren.

Het resultaat

De website ziet er helemaal anders uit, en daardoor ook het merk Speakup. In het thema van een paraglider die het avontuur zoekt, de bergen van eindeloze mogelijkheden en de kleur oranje van enthousiasme is de website inderdaad gedurfd.

Vrijblijvend meer informatie?