Drone opnames

Boost je merkwaarde en laat drone opnames maken van jouw bedrijf, evenement of locatie.

drone

1 | Kick-off

1.

Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen. Waar wil je te gekke drone beelden van laten maken? En wanneer?

2 | Vliegplan

2.

We gaan kijken of wij mogen vliegen op jouw locatie. Vaak is dit geen probleem. Soms moeten we een ontheffing aanvragen.

3 | Fly me to the moon

3.

Check, check, dubbelcheck. Alles is uitgewerkt en onze gecertificeerde dronepiloot zorgt dat je mooie kiekjes krijgt vanuit verschillende hoeken.

De creatieve Bijenkolonie, onze naam zegt het eigenlijk al. De lucht is onze plek en de drones zijn onze instrumenten. Wij maken drone opnames voor bedrijven, rally’s, evenementen en professionele inspecties.

Iedere week zijn wij te vinden door heel Nederland (of Europa). Drones opnames nodig in Amsterdam, Enschede of Utrecht? Geen probleem.

Onze Bijenkorf is gecertificeerd om te mogen vliegen met elke drone op bijna alle plekken in Europa. Tevens zijn al onze vluchten verzekerd. Ben je klaar voor zo’n vlucht? Daag ons uit!

Professionele drone opnames laten maken in Amsterdam

Laat zien wie je bent, waar je voor staat, waarom bezoekers moeten kiezen voor jou. Drone shots maken een video (of jouw fotografie) nog interessanter. Wij maken drone opnames over de hele wereld. Van Amsterdam tot aan Utrecht, en van Oldenzaal tot aan Sydney. Been there, done that. Wij zijn staan paraat!

Een unieke kijk

Opnames gemaakt met een drone geven een unieke kijk op een locatie, object of evenement. Onze gecertificeerde dronepiloten gebruiken drones als een verlengstuk van de kijk die zij hebben, en leggen daarmee prachtige beelden vast. Wij maken beelden in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Onze certificaten zijn wereldwijd geldig.

Kosten drone opnames

Luchtfoto- en video’s, klinkt best exclusief. Maar een drone is geen dure helikopter met brandstof die de lucht in moet. Er komt een gecertificeerd persoon langs die met de drone vliegt, de opnames maakt en daarna direct de video en foto’s bewerkt. Drone opnames zijn er al vanaf €199,-. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden

ready for
takeoff ?

Bekijk een drone video en laat je verbazen door de kwaliteit

Drone shots zijn interessant en voegen waarde toe aan een bedrijfsvideo, aftermovie of evenementenfilm. Onze vluchten zijn altijd veilig, met vergunningen en verzekeringen.

Deze drone shots zijn gemaakt tijdens een challenge naar de Noordkaap in 2022.

Wat heb je voor ons in petto?

Tickets klaar, riemen vast. Het is tijd om je merk mee te laten vliegen met de creatieve Bijenkolonie. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Jij hebt de kennis van de branche, en wij van online. Let's go! ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Download onze brochure

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven en lees alles over wat we samen kunnen doen.

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.