Drone opnames Tilburg

Boost je merkwaarde en laat drone opnames maken van jouw bedrijf, evenement of locatie in Tilburg.
De A1 bij Utrecht
Aquaduct in Nederland

Laat drone opnames maken in Tilburg

De creatieve Bijenkolonie, onze naam zegt het eigenlijk al. De lucht is onze plek en de drones zijn onze instrumenten. Wij maken drone opnames voor bedrijven, rally’s, evenementen en professionele inspecties. Zodra er een drone de lucht in moet, dan zijn wij eigenlijk wel te porren.

Iedere week zijn wij te vinden door heel Nederland en daarbuiten. Heb je drone opnames nodig in Tilburg? Geen probleem. In Tilburg mogen we bijna overal vliegen. Ook in daar bijgelegen plaatsen zoals Berkel-Enschot en Udenhout.

Wij hebben alle certificaten en vergunningen, en mogen met elke drone vliegen in heel Europa. Tevens zijn al onze vluchten verzekerd. Ben je klaar voor zo’n vlucht? Daag ons uit!

Drone opnames Tilburg

Laat zien wie je bent, waar je voor staat, waarom bezoekers moeten kiezen voor jou. Drone shots maken een video (of jouw fotografie) nog interessanter. Wij maken drone opnames over de hele wereld. Van Amsterdam tot aan Utrecht, en van Oldenzaal tot aan Sydney.

Regelgeving drones

Je mag niet zomaar overal met een drone vliegen en opnames maken. Hier zijn veel regels en voorwaarden aan verbonden, bijvoorbeeld de weersomstandigheden, het vliegverkeer in de buurt, hoe hoog ga je vliegen. 

Onze piloten zijn hiervoor opgeleid en hebben alle benodigde certificaten om in Europa te vliegen. Daarnaast hebben ze een bak met ervaring. Want vliegen met een drone is één, maar ook nog gewaagde beelden te maken is twee. 

Drone opnames voor een ander perspectief

Opnames gemaakt met een drone geven een unieke kijk op een locatie, object of evenement. Onze gecertificeerde dronepiloten gebruiken drones als een verlengstuk van de kijk die zij hebben, en leggen daarmee prachtige beelden vast. Wij maken beelden in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Onze drone piloten zijn getraind en Europees gecertificeerd.

Wat kosten drone opnames?

Luchtfoto- en video’s, klinkt best exclusief. Maar een drone is geen dure helikopter met brandstof die de lucht in moet. Er komt een gecertificeerde drone piloot langs die met de drone vliegt, de opnames maakt en daarna de nabewerking doet. Drone opnames zijn er al vanaf €295,-. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden

Klaar om drone opnames te laten maken?

Laat drone opnames maken van een bedrijfspand, evenement, hotel, huis of van zonnepanelen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar een drone is voor heel veel inzetbaar.

Samengevat: drone opnames laten maken

Drone shots zijn interessant en voegen waarde toe aan een bedrijfsvideo, aftermovie of evenementenfilm. Onze vluchten zijn altijd veilig, met vergunningen en verzekeringen.

Deze drone shots zijn gemaakt tijdens een challenge naar de Noordkaap in 2022.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Wat heb je voor ons in petto?

Onze Bijenkolonie zit helemaal klaar om te sparren. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Welke uitdaging heb je voor ons? ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.