Google Ads

www

Direct meer leads genereren? Online beter vindbaar zijn? Als je direct resultaat wil dan is Google Ads de oplossing.

IJzersterke campagnes vanaf 350 euro per maand

Google Ads is de oplossing als je direct resultaat wilt. Doordat je heel gericht je advertenties kan plaatsen, is al het verkeer naar je website of webshop relevant. Je kan helemaal zelf bepalen waar en wanneer je zichtbaar bent. En heb je het even druk? Dan pauzeer je de advertenties eenvoudig. 

Recent gemaakte vluchten

website, grafisch ontwerp

Boermarke

bekijk case

website

Speakup

bekijk case

website, fotografie

RJ Safety & Security

bekijk case

Google Ads

Geen marketingbureau, websitebouwer of webdesigner. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie en wij maken websites en webshops voor bedrijven die online verder willen groeien. We gaan voor het perfecte eindresultaat en sturen aan op keiharde resultaten.

Zelf de touwtjes in handen

Dankzij ons eigen Content Management Systeem binnen het bekende WordPress heb je zelf de touwtjes in handen. Je kan eenvoudig de content en onderdelen van de website of webshop beheren. 

De vlucht naar een nieuwe website of webshop

1 | Kick-off

1.

Tijdens de kick-off bespreken we onder andere jouw wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten.

2 | UI/UX design

2.

Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een design. Met wireframes en een strategie komen we tot een uniek ontwerp.

3 | Ontwikkeling

3.

Dit is altijd een mooi moment. Onze developers gaan aan de slag om het design om te toveren tot een interactieve website of webshop.

4 | Oplevering

4.

Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Het is tijd om de website of webshop live te zetten.

5 | Support

5.

Alles draait, helemaal mooi. Na de livegang geven wij je graag een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren.

6 | Optimalisatie

6.

Nu is het tijd om te zorgen dat er bezoekers komen. We verzamelen data, meten erop los en optimaliseren waar nodig.

Waarom een vlucht met de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.