SEO uitbesteden

seo

Onze marketing specialisten adviseren dagelijks organisaties op het gebied van SEO om zoekposities te verhogen.

Beter vindbaar in de zoekmachines

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is de combinatie van de content, techniek en snelheid van een website of webshop. Zoekmachines als Google kijken op die manier of een website relevant is, en of ze deze hoog in een zoekmachine plaatsen.

SEO – Zoekmachine specialist sinds 2014

e haalt online mooie resultaten, maar je denkt dat er nog meer uit te halen valt. Of je hebt advertenties aangemaakt, gewoon om te kijken of het werkt. Hmm, balen. Er komt niets tot nauwelijks iets uit. Hoe kan dat? Je gevoel klopt wel. Je kan met online marketing hele mooie resultaten behalen.

Nummer 1 posities in Google

Dankzij een goede SEO strategie kan je meerdere nummer 1 posities in Google behalen. Daardoor vinden meer potentiële klanten jouw bedrijf. En meer klanten = meer winst. Benieuwd wat SEO voor jou kan doen?

Deze bedrijven gingen voor

SEO

Multibox

bekijk case

SEO

BIG BOX

bekijk case

SEO

Hostbee

bekijk case

De route naar succesvol SEO​

1 | Vooronderzoek

1.

We maken kennis en gaan bezig met een uitgebreid en doelgericht zoekwoorden onderzoek. We zetten een strategie uit voor de korte en lange termijn.

2 | Optimalisaties

2.

Het uitvoeren van de strategie, doorvoeren van optimalisaties en het creëren van content. We gaan bezig met het veroveren van posities!

3 | Evalueren

3.

We houden iedere maand een evaluatie. Gaat alles goed? Behalen we de vooraf bepaalde doelen? Zo weet je waar je staat, en waar wij mee bezig zijn.

Waarom kiezen voor onze SEO diensten?

Wij weten dat SEO enorm belangrijk is, maar vooral wat het op kan leveren. Wij kicken op het behalen van resultaat en onze doelen. Klaar om met ons mee te groeien?

Wat heb je voor ons in petto?

Tickets klaar, riemen vast. Het is tijd om je merk mee te laten vliegen met de creatieve Bijenkolonie. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Jij hebt de kennis van de branche, en wij van online. Let's go! ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.