Technische SEO

Vaak denken marketingbureau’s enkel aan on-page SEO. Maar de techniek achter een site of shop heeft een enorm grote impact op zoekposities.

Vaak denken marketingbureau’s enkel aan on-page SEO. Maar de techniek achter een site of shop heeft een grote impact op zoekposities. Van origine zijn wij een hostingpartij en dus kennen wij de ins-en-outs van het perfect afstemmen van een website of webshops op een webserver.

Technische SEO is het optimaliseren van de technische aspecten van een website om de zichtbaarheid en ranking in de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren. Hieronder vallen onder andere de website-structuur en -architectuur, het gebruik van zoekwoorden, de prestaties en snelheid (inrichten van de server), de mobiele vriendelijkheid en de beveiliging van de website omvatten.

Waar is technische SEO goed voor?

  • Het sneller maken van je website of webshop
  • De online vindbaarheid in zoekmachines
  • Betere gebruikservaring
  • Het vasthouden van bezoekers op je website

Door het verbeteren van deze elementen kan een website gemakkelijker door zoekmachines worden ontdekt en toegankelijk gemaakt worden, dit zorgt voor een betere organische vindbaarheid. Technische SEO is een belangrijk onderdeel van elke zoekmachineoptimalisatie (SEO)-strategie, aangezien het ervoor zorgt dat een website geoptimaliseerd is voor zowel zoekmachines als gebruikers.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.