Een video laten maken

Ervaar de kracht van visuele verhalen video’s van hoge kwaliteit. Van meeslepende portretten tot indrukwekkende luchtopnames door middel van drones. Laat je bedrijf of organisatie professioneel op beeld zetten.

zakelijke fotografie

Video laten maken Oldenzaal – wij zijn de videospecialist in Twente

Wij maken professionele bedrijfsfilms, aftermovies en droneopnames. Versterk je merk en vertel je verhaal op een unieke wijze. Niks is ons te gek, alleen fantasie kent grenzen.

Verhoog je merkwaarde
Door het maken van een bedrijfsvideo, en die in te zetten in (online) campagnes, versterk je jouw merk.

* klik om de foto's te vergroten

video

Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Laat de Bijenkolonie jouw bedrijf, evenement of team vastleggen door middel van video’s. Video’s zijn niet alleen een aanvulling op tekst, maar ze versterken ook de boodschap op website’s, social media en introducties.. Heb je een spectaculair evenement gepland? Dan mag een geweldige aftermovie niet ontbreken! Geef je bezoekers de kans om na het evenement terug te kijken op een onvergetelijke dag. Ook voor drone opnames ben je bij ons aan het juiste adres.

Een unieke kijk

Opnames gemaakt met een drone geven een unieke kijk op een locatie, object of evenement. Onze gecertificeerde dronepiloten gebruiken drones als een verlengstuk van de kijk die zij hebben, en leggen daarmee prachtige beelden vast. Wij maken beelden in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Onze certificaten zijn wereldwijd geldig.

Kosten drone opnames

Luchtfoto- en video’s, klinkt best exclusief. Maar een drone is geen dure helikopter met brandstof die de lucht in moet. Er komt een gecertificeerd persoon langs die met de drone vliegt, de opnames maakt en daarna direct de video en foto’s bewerkt. Drone opnames zijn er al vanaf €199,-. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden

ready for
takeoff ?

Bekijk een drone video en laat je verbazen door de kwaliteit

Drone shots zijn interessant en voegen waarde toe aan een bedrijfsvideo, aftermovie of evenementenfilm. Onze vluchten zijn altijd veilig, met vergunningen en verzekeringen.

Deze drone shots zijn gemaakt tijdens een challenge naar de Noordkaap in 2022.

Vrijblijvend meer informatie?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.