video laten maken

Video laten maken Oldenzaal – wij zijn de videospecialist in Twente

Laat drone opnames maken

De creatieve Bijenkolonie, onze naam zegt het eigenlijk al. De lucht is onze plek en de drones zijn onze instrumenten. Wij maken drone opnames voor bedrijven, rally’s, evenementen en professionele inspecties. Zodra er een drone de lucht in moet, dan zijn wij eigenlijk wel te porren.

Iedere week zijn wij te vinden door heel Nederland (of Europa). Heb je drone opnames nodig in Amsterdam, Enschede of Utrecht? Geen probleem.

Wij hebben alle certificaten en vergunningen, en mogen met elke drone vliegen in heel Europa. Tevens zijn al onze vluchten verzekerd. Ben je klaar voor zo’n vlucht? Daag ons uit!

bzzz

Waarom een video laten maken?

Heel cliché eigenlijk, maar een beeld zegt maar dan duizend woorden. Een video kan een geweldige toevoeging zijn. Denk bijvoorbeeld aan het uitleggen van werkprocessen. Het is makkelijker om te laten zien met beeld dan met woorden.

Een unieke kijk

Opnames gemaakt met een drone geven een unieke kijk op een locatie, object of evenement. Onze gecertificeerde dronepiloten gebruiken drones als een verlengstuk van de kijk die zij hebben, en leggen daarmee prachtige beelden vast. Wij maken beelden in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Onze certificaten zijn wereldwijd geldig.

Kosten drone opnames

Luchtfoto- en video’s, klinkt best exclusief. Maar een drone is geen dure helikopter met brandstof die de lucht in moet. Er komt een gecertificeerd persoon langs die met de drone vliegt, de opnames maakt en daarna direct de video en foto’s bewerkt. Drone opnames zijn er al vanaf €199,-. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden

ready for
takeoff ?

Bekijk een drone video en laat je verbazen door de kwaliteit

Drone shots zijn interessant en voegen waarde toe aan een bedrijfsvideo, aftermovie of evenementenfilm. Onze vluchten zijn altijd veilig, met vergunningen en verzekeringen.

Deze drone shots zijn gemaakt tijdens een challenge naar de Noordkaap in 2022.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.

Wat heb je voor ons in petto?

Onze Bijenkolonie zit helemaal klaar om te sparren. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Welke uitdaging heb je voor ons? ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.