sales@beezdesign.nl

085 301 9992 (lokaal tarief)

Wij zijn beoordeeld

op ispgids.com

SHOWREEL DRONE AERIALS

BEDRIJFSFILMS

Hoeveel bedrijven heb je gezien met een gave promotievideo? Er zijn weinig bedrijven die hier in investeren, dit terwijl goede promotiebeelden (naast een website) erg belangrijk zijn!


Wij maken luchtfoto's- en video's en zorgen dat het bedrijf gaaf op beeld staat. Wees uniek en val op!

Hoe gaat het in z'n werk?

Interesse in een gave (bedrijfs)video? Of wil je je bruiloft gaaf op beeld hebben? Of misschien wel een evenement? Bij BEEZ DESIGN is echt helemaal niks te gek.

Wij denken graag met je mee en zetten samen met jou een gaaf product neer! Hieronder zullen wij even in het kort uitleggen hoe wij te werk gaan, en wat je dus van ons kan verwachten!

De eerste actie komt van jouw kant: je maakt aan afspraak! Je geeft hierbij in het kort aan wat de bedoeling is. Bijvoorbeeld: "Ik ben op zoek naar een bedrijfsvideo voor mijn onderneming in Amsterdam".

Wij bekijken de opdracht en nemen contact met je op via de manier die je hebt aangegeven. Bijvoorbeeld per telefoon. Hierin bespreken we de opdracht wat duidelijk en maken we graag een afspraak om het één en ander door te nemen.

Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte en gaan wij aan de slag met het bedenken van een gaaf concept. Wij houden je uiteraard op de hoogte. Sterker nog: je kan precies meekijken met wat wij aan het doen zijn. Zo kan je ook zelf nog wat inbrengen.

Daarna gaan we een nieuwe afspraak maken. Wij gaan filmen op locatie en zorgen dat we gave beelden opnemen.

Ten slotte zorgen wij voor een strakke montage. Deze ontvang je natuurlijk ook van ons, zowel via YouTube als videobestand.

Direct een afspraak maken!

(indien van toepassing)