Een video laten maken

Ervaar de kracht van visuele verhalen video’s van hoge kwaliteit. Van meeslepende portretten tot indrukwekkende luchtopnames door middel van drones. Laat je bedrijf of organisatie professioneel op beeld zetten.

zakelijke fotografie

Een video laten maken

Laat zien wie je bent, waar je voor staat, waarom potentiële klanten moeten kiezen voor jouw bedrijf of organisatie. Wat maakt jouw bedrijf zo goed? Een video laat in een oogopslag zien waar een bedrijf voor staat. Het blijft hangen bij bezoekers. Wij filmen met professionele camera’s en drones.

* klik om de foto's te vergroten

video

Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Laat de Bijenkolonie jouw bedrijf, evenement of team vastleggen door middel van video’s. Video’s zijn niet alleen een aanvulling op tekst, maar ze versterken ook de boodschap op website’s, social media en introducties.. Heb je een spectaculair evenement gepland? Dan mag een geweldige aftermovie niet ontbreken! Geef je bezoekers de kans om na het evenement terug te kijken op een onvergetelijke dag. Ook voor drone opnames ben je bij ons aan het juiste adres.

Een unieke kijk

Opnames gemaakt met een drone geven een unieke kijk op een locatie, object of evenement. Onze gecertificeerde dronepiloten gebruiken drones als een verlengstuk van de kijk die zij hebben, en leggen daarmee prachtige beelden vast. Wij maken beelden in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Onze certificaten zijn wereldwijd geldig.

Kosten drone opnames

Luchtfoto- en video’s, klinkt best exclusief. Maar een drone is geen dure helikopter met brandstof die de lucht in moet. Er komt een gecertificeerd persoon langs die met de drone vliegt, de opnames maakt en daarna direct de video en foto’s bewerkt. Drone opnames zijn er al vanaf €199,-. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden

ready for
takeoff ?

Bekijk een drone video en laat je verbazen door de kwaliteit

Drone shots zijn interessant en voegen waarde toe aan een bedrijfsvideo, aftermovie of evenementenfilm. Onze vluchten zijn altijd veilig, met vergunningen en verzekeringen.

Deze drone shots zijn gemaakt tijdens een challenge naar de Noordkaap in 2022.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.