Waarom het hebben van een website belangrijk is

[html ]

Een website, dat kost toch alleen maar geld? Dat is toch onnodig? Met mond-tot-mondreclame kan ik toch veel beter reclame maken? Waarom is het hebben van een goede website belangrijk voor mijn zaak?

Het hebben van een goede website kan verschil tussen dag en nacht maken voor jouw onderneming. Hieronder zetten wij de belangrijkste punten voor jou op een rijtje.

Je klantenkring vergroten
Wat doe jij als je wil weten wie oud-ijzer op kan halen aan huis? Of als je een supermarkt zoekt in het buitenland? Precies: zoeken op Google! Je kan heel veel (potentiële) klanten mislopen als je geen website (en vermelding op Google) hebt.

Het gaat je tijd schelen
Huh? Hoe gaat het tijd schelen? Heel makkelijk: op jouw website kan je allerlei praktische informatie zetten. Zo kunnen mensen makkelijk een antwoord op hun vraag zien. Dat scheelt je weer een e-mail beantwoorden of een telefonische afhandeling.

De concurrentie een stap voor blijven
Waarschijnlijk hebben jouw concurrent ook een website. Maar blijf ze een stap voor. Wat wij bijvoorbeeld doen voor onze bedrijven is het inzetten van nieuwe technologieën als drones en virtual reality. Op deze manier zijn onze klanten vaak hun concurrenten een stap voor. Maar het kan ook heel simpel zijn door het op regelmaat plaatsen van blogberichten, afhankelijk van wie jouw doelgroep is.

Een voordelig marketingmiddel
Je website is een voordelig marketingmiddel. Vergelijk je website eens met je pand. Op jouw website kun je onbeperkt ‘vierkante meters’ toevoegen zonder dat je meer kosten krijgt. Het verspreiden van jouw website kost ook niks.

24/7 bereikbaar
Ook een belangrijke: jouw website is altijd en overal bereikbaar. Het internet kent geen openingstijden (is zelfs op zondag open!). Maak daar gebruik van door jouw website online te zetten.

Zoals wij even voor je hebben opgesomd is het hebben van een website best belangrijk. Maar dit zijn nog lang niet alles punten. Bel ons eens zodat wij je vrijblijvend kunnen informeren over alle mogelijkheden.

Als jij een lastige vraag of opdracht voor ons hebt: dan kan je ons ook bellen (of mailen). We gaan elke uitdaging samen met jou aan. Daag ons uit!

[/html]

Vrijblijvend meer informatie?