Websitebouwer en webdesign

Een website of webshop laten maken

Conversiegericht, resultaatgericht en klaar voor de toekomst.

start mijn vlucht

bzzz...

De niet-zo-standaard websitebouwer

Geen marketingbureau, websitebouwer of webdesigner. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie en wij maken websites en webshops voor bedrijven die online verder willen groeien. We gaan voor het perfecte eindresultaat en sturen aan op keiharde resultaten.
ik wil meer weten

Wij zijn de websitebouwer in Amsterdam | professionele WordPress site

Anders dan een traditioneel marketingbureau. Samen werken we aan jouw merk. Wij zijn een Bijenkolonie en sparren voor elke klant een nieuwe vlucht in elkaar. Ben jij klaar voor die avontuurlijke vlucht?

De creatieve Bijenkolonie

Maker van websites en webshops

De online identiteit van jouw onderneming is tegenwoordig heel belangrijk. Je website is daar een onderdeel van. Samen met jou zorgen we voor online resultaat. Naast het ontwerpen en bouwen van de website schrijven wij de teksten, kunnen wij de fotografie verzorgen en zorgen wij dat de website online goed wordt gevonden. 

bekijk voorbeelden

1. De vliegroute

Alles start met een intake waarbij er een online plan wordt gemaakt. We kijken naar de markt, kansen en zwaktes en bepalen samen met jou een doel en doelstelling.

2. Honing maken

Alles is helder. Onze Bijenkolonie gaat honing maken. Een mix van een ijzersterk concept en een stralend en modern design. Helemaal passend in de huisstijl, of juist iets nieuws.

3. De bouw

Het design is af en klaar om te worden gebouwd. Onze Bijenkolonie gaat aan de slag om de website of webshop tot op de pixel perfect te bouwen in een gebruiksvriendelijk CMS.

Samen een avontuurlijke vlucht naar online succes

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

 100% maatwerk
 Strategisch plan
 Wireframe & UX ontwerp
 Meerdere correctierondes
 Persoonlijke accountmanager
 Maatwerk functionaliteiten
 Online marketingplan
 Sitespeed: razendsnel

conversie

Een omzet makende website of shop

Wij bouwen websites en webshops voor de mooiste merken van Nederland. Een nieuwe website is mooi, maar een converterende website of webshop is nog veel mooier. Onze strategische aanpak zorgt voor meetbaar online succes.

extra's

Waarom de Bijenkolonie

 Maatwerk ontwerp
Conversie gerichtheid
Professionele fotografie
 Bedrijfsvideo
Geen maandelijkse kosten 
 Content Marketing
Alles in eigen beheer
Technische helpdesk 
offerte aanvragen

Een goede vindbare website of webshop laten maken

Wij maken websites en webshops door heel het Nederland. Zoek je een websitebouwer in Amsterdam, Utrecht, Enschede of ergens anders? Wij helpen je graag met het maken van jouw nieuwe professionele website. Ons team bestaat uit ervaren websitebouwers en SEO specialisten voor gegarandeerd online succes!

Wat kost het laten maken van een website?

Er zijn geen standaard prijzen voor het maken van een website. Elk bedrijf is anders, een website dus ook. Een professionele website moet de identiteit van een bedrijf uitstralen. Vraag ons vrijblijvend om advies. Onze bezige Bijen vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wij komen ook graag langs. Stuur ons een bericht.

Een goede website of webshop zorgt voor meer omzet

Een website moet geen kostenpost zijn, maar een investering. Onze Bijenkorf heeft ervaring met het vertellen van verhalen, dat is bij het bouwen van een website ontzettend belangrijk. Het laten maken van een website kost geld, maar een goede website gaat zichzelf terugverdienen. Met jouw kennis van het vakgebied en onze kijk op de online wereld vliegen we samen naar online succes.

offerte aanvragen

De lijntjes zijn erg kort, de communicatie is erg persoonlijk en daardoor heel erg fijn.

Peter Harmelink

Erg mooi product afgeleverd tegen een betaalbare prijs!

Bas Nijland

Fijne zakenpartij. Goed werk geleverd met een strakke deadline.

Peter Box