Websites en webshops

Wij ontwikkelen moderne websites en webshops die niet alleen resultaat opleveren, maar ook bijdragen aan het behalen van jullie online doelen.

wordpress expert

10+ jaar de specialist in op maat gemaakte websites

Met meer dan 10 jaar en 150 websites ervaring zijn wij dé websitebouwer. Geen loze praatjes, gladde verkooppraatjes of overdreven beloften. Bij ons vind je strategen, ontwerpers en ontwikkelaars die streven naar de ideale mix tussen een overzichtelijke website, en een website die daadwerkelijk conversies oplevert. Samen met jullie gaan we niet gewoon voor een mooie website, maar voor eentje waarvan de successen van de pixels afspatten.

Dit vinden we belangrijk

Strategie

We beginnen het project met een uitgebreide analyse van jullie bedrijf, de buyer-persona en de customer journey. De doelstellingen die we vaststellen, zoals het vergroten van leads of het optimaliseren van procedures, stippelen de richting voor ons uit.

Maatwerk ontwerp

Onze ontwerpers en UX-designers streven naar de ultieme visuele uitstraling. We gaan de merkidentiteit doorvoeren in een nieuw eigentijds ontwerp. Dankzij doordacht design krijgt je website niet alleen een succesvolle lay-out, maar ook de gewenste uitstraling en gebruikservaring.

Ontwikkeling

Onze ontwikkelaars toveren je website om tot een interactieve belevenis. We zorgen ervoor dat alles tot op de pixel nauwkeurig wordt ontwikkelt. Daarnaast maken we eventuele modules volledig op maat. Daardoor is je website straks bliksemsnel, dat is later weer goed voor de vindbarheid.

GECERTIFICEERD

Gecertificeerde experts in WordPress websites

Onze thuisbasis is WordPress. Wij kennen het systeem van binnen en buiten en maken onze websites volledig op maat binnen het bekendste CMS systeem ter wereld. Daarnaast onderhouden we je website zodat je geen omkijken hebt naar updates of zorgen omtrent hosting. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Webdesign Den Bosch | Het web bureau van Nederland

Een vrijblijvende kennismaking

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend gesprek zorgen we ervoor dat we elkaar goed leren kennen. We brengen jullie online doelen in kaart, bespreken gewenste functionaliteiten en andere eventuele wensen en eisen. Op deze manier hebben we een helder beeld van waar jullie naar op zoek zijn.

We kennen jullie bedrijf en weten precies waar jullie naar op zoek zijn. Op basis van jullie wensen en eisen gaan we een strategie en structuur uitstippelen. Dit houdt in dat we gaan bepalen hoe de website in het algemeen moet functioneren. Wat is het doel? En hoe zorgen we ervoor dat dit doel wordt bereikt? We stellen de website volledig op.

Het is duidelijk. De website heeft een helder doel en een strategie om dit doel te bereiken. Nu gaan we aan de slag met de wireframes. Wireframes zijn schetsen van de website waarmee we bepalen waar elk element geplaatst wordt. Zo krijg je een ruw overzicht van hoe de website eruit zal zien.

Om het doel en de bedrijfsidentiteit krachtig op de website te laten uitkomen zijn teksten van groot belang. We schrijven (in samenwerking met jullie) heldere teksten die volledig geschikt zijn voor de website. We houden rekening met vindbaarheid en duidelijkheid.

Tijd voor magie. Alles is volledig uitgestippeld. Nu is het moment aangebroken om alles vorm te geven. Webdesign is de fase waarin we het ontwerp van de website creëren. Tijdens deze fase zien jullie de website tot leven komen. Uiteindelijk hebben jullie een duidelijk beeld van hoe de website eruit zal zien.

Met het ontwerp op zak gaan we over naar de ontwikkelingsfase. Dit is het moment waarop we de website daadwerkelijk gaan bouwen. Onze ontwikkelaars zetten de code in elkaar en implementeren alle functionaliteiten. Tijdens dit proces komt de website tot leven. Het is één van de leukste fases omdat nu echt alles werkelijkheid wordt.

De website wordt geperfectioneerd en klaargestoomd voor de grote onthulling. Onze experts werken nog even hard door om ervoor te zorgen dat alles precies op zijn plek valt. Van de laatste technische optimalisaties tot het verfijnen van visuele elementen, we zorgen ervoor dat jullie website tot in de puntjes is afgewerkt. Dit is de laatste fase voordat we de champagnekurken laten knallen bij de livegang van jullie gloednieuwe, indrukwekkende website!

volledig responsive

Pixel-perfecte websites voor alle platformen

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of het aantrekken van nieuwe klanten, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Voordat we beginnen met het bouwen van het design zorgen we ervoor dat we jouw doelen en wensen volledig begrijpen. Zodra de website volledig is opgeleverd en je tevreden bent met het resultaat, kunnen we ook helpen met online marketing. Onze Bijenkolonie staat klaar om je verder te ondersteunen!

online marketing

Wil je dat je website meer conversies oplevert?

Wil je lokaal beter gevonden worden? Of ben je klaar om de strijd aan te gaan met de grote jongens? Met onze online marketing pakketten weet je zeker dat je goed zit. We hebben drie verschillende pakketten die volledig op maat worden gemaakt om aan jouw gewenste resultaten te voldoen Onze pakketten werken op een maandelijkse basis, vergelijkbaar met een abonnement, met de flexibiliteit van maandelijkse opzegbaarheid.

Recente cases

OP MAAT

Eenvoudig CMS om content te beheren

Jouw website wordt opgeleverd met een uniek Content Management Systeem dat specifiek voor jou is ontwikkeld. Hierdoor behoud je eenvoudig het overzicht, omdat je alleen de onderdelen beheert die voor jouw situatie relevant zijn. Het beheer verloopt soepel via het vertrouwde WordPress-beheersysteem, waardoor naadloze integratie met verschillende systemen en plugins mogelijk is.

RJ Safety logo
Speakup Logo
Multibox logo
Multibox logo
Bol.com logo
WordPress logo
Omori Europe Logo
BNNVARA logo
Start Beyond logo

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.