Écht maatwerk webdesign

Wij ontwerpen websites en webshops die resultaat moeten opleveren. Gespecialiseerd in maatwerk webdesign.

Webdesign bureau

Geen kletskousen, gladde praatjes en bergen met lucht. Maar strategen, ontwerpers en ontwikkelaars die de perfecte balans vinden tussen een moderne en overzichtelijke website en een converterende website.

01

Websites

Wij bouwen websites voor diverse branches. Helemaal op maat.

02

Webshops

Webshops op maat met goed doordachte conversiestrategieën.

03

White-label

Eigenaar van een bureau? Dan is onze white-label ontwikkeling iets voor je.

04

Online marketing

Onze alles-in-1 marketing zorgt voor vindbaarheid en conversie.

Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Webdesign

#1 webdesign bureau

De creatieve Bijenkolonie staat voor je klaar. Sinds 2014 hét webdesign bureau van Nederland. Ons dienstenpakket is breed. Van grafische ontwerp tot aan het bouwen van een complexe website.

WordPress webdesign - Een greep uit onze ontwerpen

Webdesign Tilburg

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of het aantrekken van nieuwe klanten, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Voordat we beginnen met het bouwen van het design zorgen we ervoor dat we jouw doelen en wensen volledig begrijpen.

Om ervoor te zorgen dat jouw website volledig aan jouw verwachtingen voldoet werken we met een team van specialisten, waaronder designers, developers, copywriters en marketeers. Door hun expertise te bundelen weet je zeker dat de nieuwe website op alle aspecten goed scoort.

Zodra jouw website volledig is opgeleverd en je tevreden bent met het resultaat, kunnen we je ook helpen bij jouw online marketing. Onze Bijenkolonie staat klaar om je verder te ondersteunen!

Start van de vlucht
1 | Kick-off
Tijdens de kick-off bespreken we onder andere de wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten. Deze strategie is de basis van de nieuwe online identiteit.
Start van de vlucht
Stap 2
2 | De visuele identiteit
Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een op maat gemaakt ontwerp. In dit ontwerp gaan we vaststellen hoe de nieuwe website eruit komt te zien. We stellen de visuele identiteit vast.
Stap 2
Stap 3
3 | Ontwikkeling
Onze developers gaan aan de slag om het op maat gemaakte ontwerp om te toveren tot een interactieve website of webshop. Alles wordt klikbaar en het ontwerp komt helemaal tot leven.
Stap 3
Stap 4
4 | Oplevering
Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Nadat de website uitvoerig is getest gaan wij deze online zetten. Dit kan op onze managed webhosting, of op jullie eigen servers.
Stap 4
Stap 4
5 | Support
Hoera! Alles staat live en de eerste bezoekers komen binnen. Na livegang geven wij een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren. Op deze manier kunnen jullie ook zelf pagina's, blogberichten en foto's toevoegen.
Stap 4
Stap 6
6 | Optimalisatie
We gaan ervoor zorgen dat de nieuwe website of webshop maximaal converteert. Dit doen we door data te verzamelen, te kijken hoe bezoekers navigeren en daar waar nodig de website te optimaliseren.
Stap 6

Laatste updates omtrent webdesign en meer

... want kennis is macht! 💪

Bekijk onze laatste blogs

Meer weten?

Beschrijf in het kort waar je naar op zoek bent. Binnen één werkdag ontvang je meer informatie.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Kosten calculator nieuwe website

Gaat het om een website, webshop of webapplicatie?
Welke functionaliteiten moeten in de website worden gebouwd?
Geef een korte toelichting over het project
Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?