Webdevelopment

Pixel-perfect gebouwde websites, webshops en webapplicaties. Onze ontwikkelaars toveren magische designs om tot interactieve meesterwerken!

Webdevelopment is het proces dat start zodra het ontwerp van je website, webshop of webapplicatie klaar is. Onze in-house ontwikkelaars zorgen dat jouw ontwerp pixel-perfect gebouwd wordt in jouw gewenste systeem.

Ruim 80% van onze ontwikkelingen doen wij (op maat) binnen WordPress. Wij zijn échte WordPress specialisten (sinds 2014) en kennen het systeem van binnen en buiten. Wij hechten veel waarde aan de front-end-ontwikkeling (wat de gebruiker ziet op de site), maar ook aan de back-end-ontwikkeling (wat jij als sitebeheerder gebruikt).

Geen poespas en frustraties

We zorgen ervoor dat je in WordPress geen poespas ziet, geen knoppen en tekst waar je niks mee kan. Wij bouwen binnen WordPress een helder systeem waarmee jij jouw website, webshop of webapplicatie eenvoudig kan beheren.

White-label development

Wij ontwikkelen ook volledig white-label voor marketingbureau’s, webdesigners en digital agency’s. Bekijk onze white-label development pagina.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.