Lease een webshop

Wij zijn de websitebouwer van Nederland en vinden dat iedere ondernemer recht heeft op een effectieve webshop. Lease vanaf al €149,-.

Klinkt het interessant? 🐝

Download dan onze brochure ‘Webshop leasen’. Daarin staat alles beknopt en helder uitgelegd.

Webshop leasen

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om snel en efficiënt te kunnen handelen. Als je graag producten wilt verkopen via een webshop, maar je hebt op dit moment geen budget beschikbaar, of je wilt het geld ergens anders aan besteden, dan kun je ervoor kiezen om je webshop te leasen.

 

Je kan al binnen 24 uur online gaan verkopen zonder dat je een grote investering hoeft te doen of langlopende contracten hoeft te tekenen. In plaats daarvan betaal je gewoon een klein bedrag per maand en kun je elke maand opzeggen.

All-in webshop zonder gedoe

Wij bieden de software aan waarmee je alles kunt vinden wat je nodig hebt om een eigen webshop te runnen. En een professionele uitstraling regelen wij. Onze software is gebruiksvriendelijk en betaalbaar, want je kunt al gebruikmaken van de software voor €149,- (ex. btw) per maand.

Start van de vlucht
1 | Kick-off
Tijdens de kick-off bespreken we onder andere de wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten. Deze strategie is de basis van de nieuwe online identiteit.
Start van de vlucht
Stap 2
2 | De visuele identiteit
Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een op maat gemaakt ontwerp. In dit ontwerp gaan we vaststellen hoe de nieuwe website eruit komt te zien. We stellen de visuele identiteit vast.
Stap 2
Stap 3
3 | Ontwikkeling
Onze developers gaan aan de slag om het op maat gemaakte ontwerp om te toveren tot een interactieve website of webshop. Alles wordt klikbaar en het ontwerp komt helemaal tot leven.
Stap 3
Stap 4
4 | Oplevering
Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Nadat de website uitvoerig is getest gaan wij deze online zetten. Dit kan op onze managed webhosting, of op jullie eigen servers.
Stap 4
Stap 4
5 | Support
Hoera! Alles staat live en de eerste bezoekers komen binnen. Na livegang geven wij een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren. Op deze manier kunnen jullie ook zelf pagina's, blogberichten en foto's toevoegen.
Stap 4
Stap 6
6 | Optimalisatie
We gaan ervoor zorgen dat de nieuwe website of webshop maximaal converteert. Dit doen we door data te verzamelen, te kijken hoe bezoekers navigeren en daar waar nodig de website te optimaliseren.
Stap 6

Deze websites hebben we al gemaakt

Waarom een website of webshop laten maken door de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.