Websites en webshops

Wij bouwen professionele en gebruiksvriendelijke websites in WordPress. Op maat gemaakt en aansluitend bij jouw organisatie.

Websites

Webshops

Marketing

Fotografie

Social media

Adobe XD naar WordPress

WordPress websites voor (bijna) ieder budget

Uitgedachte strategie

We beginnen het project met een uitgebreide analyse: wat doet jouw bedrijf en wie is de doelgroep? Daarna stellen we haalbare doelen, zoals het vergroten van het aantal leads dat online binnenkomt.

Maatwerk ontwerp

Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website helemaal eigen wordt. Wij werken niet met thema’s. Wij geloven dat jouw bedrijf een maatwerk WordPress-website verdient. Voor bijna ieder budget.

In-house ontwikkeling

Onze ontwikkelaars toveren je website om tot een interactieve belevenis. We zorgen ervoor dat alles tot op de pixel nauwkeurig wordt ontwikkeld en razendsnel laadt. Daarnaast bieden we standaard garantie.

wordpress expert

10+ jaar de specialist in WordPress websites

Sinds 2010 maken wij WordPress websites, en daar zijn we goed in. Daarom focussen wij ons volledig op WordPress. Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of nieuwe klanten wilt aantrekken, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat nodig is om jouw website optimaal te laten presteren.

GECERTIFICEERD

Gecertificeerde experts in WordPress websites

Onze thuisbasis is WordPress. Wij kennen het systeem van binnen en van buiten en maken onze websites volledig op maat binnen het bekendste CMS ter wereld. Tijdens het ontwikkelen blijven we zo dicht mogelijk bij de basis van WordPress. Zo blijft jouw website goed werken bij iedere update en zorgen we voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Websitebouwer in Arnhem

Een vrijblijvende kennismaking

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend gesprek zorgen we ervoor dat we elkaar goed leren kennen. We brengen jullie online doelen in kaart, bespreken gewenste functionaliteiten en andere eventuele wensen en eisen. Op deze manier hebben we een helder beeld van waar jullie naar op zoek zijn.

We kennen jullie bedrijf en weten precies waar jullie naar op zoek zijn. Op basis van jullie wensen en eisen gaan we een strategie en structuur uitstippelen. Dit houdt in dat we gaan bepalen hoe de website in het algemeen moet functioneren. Wat is het doel? En hoe zorgen we ervoor dat dit doel wordt bereikt? We stellen de website volledig op.

Het is duidelijk. De website heeft een helder doel en een strategie om dit doel te bereiken. Nu gaan we aan de slag met de wireframes. Wireframes zijn schetsen van de website waarmee we bepalen waar elk element geplaatst wordt. Zo krijg je een ruw overzicht van hoe de website eruit zal zien.

Om het doel en de bedrijfsidentiteit krachtig op de website te laten uitkomen zijn teksten van groot belang. We schrijven (in samenwerking met jullie) heldere teksten die volledig geschikt zijn voor de website. We houden rekening met vindbaarheid en duidelijkheid.

Tijd voor magie. Alles is volledig uitgestippeld. Nu is het moment aangebroken om alles vorm te geven. Webdesign is de fase waarin we het ontwerp van de website creëren. Tijdens deze fase zien jullie de website tot leven komen. Uiteindelijk hebben jullie een duidelijk beeld van hoe de website eruit zal zien.

Met het ontwerp op zak gaan we over naar de ontwikkelingsfase. Dit is het moment waarop we de website daadwerkelijk gaan bouwen. Onze ontwikkelaars zetten de code in elkaar en implementeren alle functionaliteiten. Tijdens dit proces komt de website tot leven. Het is één van de leukste fases omdat nu echt alles werkelijkheid wordt.

De website wordt geperfectioneerd en klaargestoomd voor de grote onthulling. Onze experts werken nog even hard door om ervoor te zorgen dat alles precies op zijn plek valt. Van de laatste technische optimalisaties tot het verfijnen van visuele elementen, we zorgen ervoor dat jullie website tot in de puntjes is afgewerkt. Dit is de laatste fase voordat we de champagnekurken laten knallen bij de livegang van jullie gloednieuwe, indrukwekkende website!

6 voordelen van onze WordPress websites

1

Werkwijze

 • Een vast contactpersoon
 • Snelle communicatie
 • Binnen 6 – 12 weken live

2

Transparant

 • Duidelijke offerte
 • Nóóit kosten achteraf
 • Werken met vaste prijzen

3

Toekomst

 • Iedere maand geüpdatet
 • Uitbreiding altijd mogelijk
 • Zelf pagina’s bouwen

4

Perfecte code

 • WordPress only
 • Conform alle standaarden
 • Responsive

5

Geoptimaliseerd

6

Support na livegang

 • Gratis WordPress training
 • Technische support
 • 6 maanden garantie

Heb je een vraag? Het antwoord is ja!

Bieden jullie support na oplevering?

Ja!

Kan ik na de tijd de website zelf beheren?

Ja!

Zorgen jullie voor meer leads met een nieuwe website?

Ja!

Werken jullie door heel Nederland?

Ja!

Is de vindbaarheid van de nieuwe website goed?

Ja!

Kunnen wij een training krijgen zodra de site klaar is?

Ja!

Werkt de website ook goed op mobiel?

Ja!

Een andere vraag? Stel 'm gewoon!

volledig responsive

Pixel-perfecte websites voor alle platformen

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of het aantrekken van nieuwe klanten, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Voordat we beginnen met het bouwen van het design zorgen we ervoor dat we jouw doelen en wensen volledig begrijpen. Zodra de website volledig is opgeleverd en je tevreden bent met het resultaat, kunnen we ook helpen met online marketing. Onze Bijenkolonie staat klaar om je verder te ondersteunen!

online marketing

Wil je dat je website meer conversies oplevert?

Wil je lokaal beter gevonden worden? Of ben je klaar om de strijd aan te gaan met de grote jongens? Met onze online marketing pakketten weet je zeker dat je goed zit. We hebben drie verschillende pakketten die volledig op maat worden gemaakt om aan jouw gewenste resultaten te voldoen Onze pakketten werken op een maandelijkse basis, vergelijkbaar met een abonnement, met de flexibiliteit van maandelijkse opzegbaarheid.

Deze websites gingen je voor

OP MAAT

Beheer de content op je website eenvoudig zelf

Jouw website wordt opgeleverd met een uniek Content Management Systeem dat specifiek voor jou is ontwikkeld. Hierdoor behoud je eenvoudig het overzicht, omdat je alleen de onderdelen beheert die voor jouw situatie relevant zijn. Het beheer verloopt soepel via het vertrouwde WordPress-beheersysteem, waardoor naadloze integratie met verschillende systemen en plugins mogelijk is.

RJ Safety logo
Speakup Logo
Multibox logo
Multibox logo
Bol.com logo
WordPress logo
Omori Europe Logo
BNNVARA logo
Start Beyond logo

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.