Websites en shops

www

Bzzz, daar zijn we dan! Wij zijn de creatieve Bijenkolonie. Wij maken websites en webshops in allerlei vormen en maten.

De perfecte balans tussen ontwerp en functie

Bij ons is een mooie website niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met onze strategen, ontwerpers en ontwikkelaars garanderen we de perfecte balans tussen moderne en overzichtelijke website, en een converterende website.

Recent gemaakte vluchten

Web ontwikkeling

Speakup

bekijk case

Web ontwikkeling

Multibox

bekijk case

Web ontwikkeling, fotografie

RJ Safety & Security

bekijk case

Websitebouwer in Groningen

Geen marketingbureau, websitebouwer of webdesigner. Wij zijn de creatieve Bijenkolonie en wij maken websites en webshops voor bedrijven die online verder willen groeien. We gaan voor het perfecte eindresultaat en sturen aan op keiharde resultaten.

Zelf de touwtjes in handen

Dankzij ons eigen Content Management Systeem binnen het bekende WordPress heb je zelf de touwtjes in handen. Je kan eenvoudig de content en onderdelen van de website of webshop beheren. 

De vlucht naar een nieuwe website of webshop

1 | Kick-off

1.

Tijdens de kick-off bespreken we onder andere jouw wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten.

2 | UI/UX design

2.

Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een design. Met wireframes en een strategie komen we tot een uniek ontwerp.

3 | Ontwikkeling

3.

Dit is altijd een mooi moment. Onze developers gaan aan de slag om het design om te toveren tot een interactieve website of webshop.

4 | Oplevering

4.

Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Het is tijd om de website of webshop live te zetten.

5 | Support

5.

Alles draait, helemaal mooi. Na de livegang geven wij je graag een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren.

6 | Optimalisatie

6.

Nu is het tijd om te zorgen dat er bezoekers komen. We verzamelen data, meten erop los en optimaliseren waar nodig.

Waarom een vlucht met de creatieve Bijenkolonie?

Of het nu gaat om een informatieve website of een complexe webshop. We bouwen het allemaal, en dat doen we altijd met onderstaande voordelen.

Wat heb je voor ons in petto?

Tickets klaar, riemen vast. Het is tijd om je merk mee te laten vliegen met de creatieve Bijenkolonie. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Jij hebt de kennis van de branche, en wij van online. Let's go! ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Download onze brochure

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven en lees alles over wat we samen kunnen doen.

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.