Websites en webshops

Wij bouwen eigentijdse websites en webshops die zorgen voor resultaat en bijdragen aan jouw online doelstellingen.

Doordachte maatwerk websites en webshops

Geen kletskousen, gladde praatjes en bergen met lucht. Maar strategen, ontwerpers en ontwikkelaars die de perfecte balans vinden tussen een moderne en overzichtelijke website en een converterende website.

01

Websites

Wij bouwen websites voor diverse branches. Helemaal op maat.

02

Webshops

Webshops op maat met goede doordachte conversiestrategieën.

03

White-label

Eigenaar van een agency? We ontwikkelen ook white-label.

04

Online marketing

Alles-in-1 marketing zorgt voor vindbaarheid en conversie.

Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Webdesign

Maker van sites sinds 2014

Niet zomaar marketingbureau of reclamebureau, wij zijn de creatieve Bijenkolonie. Sinds 2014 houden wij ons bezig met het uitdenken en bouwen van websites en webshops.

WordPress websitebouwer - Een greep uit onze designs

Websitebouwer in Haarlemmermeer | professioneel webdesign op maat

Of je nu op zoek bent naar meer merkbekendheid of het aantrekken van nieuwe klanten, wij creëren een website die specifiek is ontworpen om aan jouw doelen te voldoen. Voordat we beginnen met het bouwen van het design zorgen we ervoor dat we jouw doelen en wensen volledig begrijpen.

Zodra de website volledig is opgeleverd en je tevreden bent met het resultaat, kunnen we  ook helpen met online marketing. Onze Bijenkolonie staat klaar om je verder te ondersteunen!

Start van de vlucht
1 | Kick-off
Tijdens de kick-off bespreken we onder andere de wensen, doelgroep en doelen. Op deze manier kunnen we een strategie uitzetten. Deze strategie is de basis van de nieuwe online identiteit.
Start van de vlucht
Stap 2
2 | De visuele identiteit
Zodra de strategie helder is kunnen we starten met een op maat gemaakt ontwerp. In dit ontwerp gaan we vaststellen hoe de nieuwe website eruit komt te zien. We stellen de visuele identiteit vast.
Stap 2
Stap 3
3 | Ontwikkeling
Onze developers gaan aan de slag om het op maat gemaakte ontwerp om te toveren tot een interactieve website of webshop. Alles wordt klikbaar en het ontwerp komt helemaal tot leven.
Stap 3
Stap 4
4 | Oplevering
Check, check en dubbelcheck. Alle functies zijn nagelopen, de content is ingevuld. Nadat de website uitvoerig is getest gaan wij deze online zetten. Dit kan op onze managed webhosting, of op jullie eigen servers.
Stap 4
Stap 4
5 | Support
Hoera! Alles staat live en de eerste bezoekers komen binnen. Na livegang geven wij een kleine training zodat je zelf eenvoudig content kan beheren. Op deze manier kunnen jullie ook zelf pagina's, blogberichten en foto's toevoegen.
Stap 4
Stap 6
6 | Optimalisatie
We gaan ervoor zorgen dat de nieuwe website of webshop maximaal converteert. Dit doen we door data te verzamelen, te kijken hoe bezoekers navigeren en daar waar nodig de website te optimaliseren.
Stap 6

Laatste updates omtrent websites en webshops

... want kennis is macht! 💪

Bekijk onze laatste blogs

Vragen over het laten maken van een website?

Hoelang duurt de bouw van een nieuwe website?

Voor een nieuwe website moet je ongeveer rekening houden met een doorlooptijd van 4 tot 8 weken. In deze periode houden wij ons bezig met de strategie, het ontwerp en de ontwikkeling.

Wat hebben jullie van mij nodig tijdens dit proces?

We nemen je mee in het proces. We vragen om zoveel mogelijk beeldmateriaal aan te leveren, en bijvoorbeeld een huisstijlhandboek indien van toepassing. Uiteraard vragen we af en toe ook om feedback.

Hoe zit het met de vindbaarheid van een nieuwe website?

Tijdens het bouwen van een nieuwe website houden wij altijd vindbaarheid in ons achterhoofd. De techniek van een website speelt een belangrijke rol betreft organische vindbaarheid. We zorgen ervoor dat dit piekfijn in orde is.

Na oplevering van de website is het echter wel belangrijk om de content bij te houden in verband met de SEO. Op die manier scoort de website alleen maar beter.

Dit liever ook uitbesteden? Dan zijn onze alles-in-1 marketing pakketten wellicht iets voor je.

Kan ik de website zelf aanpassen?

100 procent! Je koopt natuurlijk ook geen auto als je er zelf niet in kan rijden. We zorgen dat je overal bij kan zodat je afbeeldingen, tekst en andere content makkelijk kan wijzigen.

Zijn er nog verborgen of periodieke kosten?

Ja. Een website heeft webhosting nodig. Dat is een ruimte waar de website op kan staan zodat iedereen deze kan vinden. Alleen de kans is groot dat dit al aanwezig is. Daarnaast kan het zijn dat er periodiek onderhoud nodig is, maar dat is afhankelijk van de website. Mocht dit het geval zijn dan communiceren wij dit duidelijk in de offerte. We houden niet van kleine letters, en zeker niet van kosten achteraf.

Meer weten over webdesign?

Vertel ons waar je naar zoekt. Binnen één werkdag ontvang je meer informatie.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Kosten calculator nieuwe website

Gaat het om een website, webshop of webapplicatie?
Welke functionaliteiten moeten in de website worden gebouwd?
Geef een korte toelichting over het project
Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?