Een website laten maken. Wat kost dat?

De vraag die in het begin veel wordt gesteld. “Wat kost het laten maken van een nieuwe website?” Als ons antwoord is: “Tussen de “€299,- en €25.000 euro” kijken de meeste mensen ons gek aan. Hoe kan het dat dit verschil zo groot is? En waar ligt dat aan? Laten wij het daar nu net over hebben. 🙂


Hoe groot is de website?
Dat klinkt heel logisch, en dat is het ook. Maar zo is het ook: wil je een website met 4 pagina’s en een beetje informatie, of ben je op zoek naar een complexe webshop met 25+ pagina’s en een integratie met je boekhoudsysteem. Zet op een rijtje waar je exact naar op zoek bent.

Wat is het doel van de website?
Een website heb je met als doel je bezoeker te informeren, activeren of te overtuigen. Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Als je jouw website niet goed inzet dan kan je mogelijk een heleboel omzet mislopen. En dat is jammer, omdat je website een enorme omzetmaker kan zijn. Een goed doordachte website kan automatisch omzet genereren.

Daag je bezoeker uit
De meeste tijd van het maken van een website gaat zitten in het denkwerk. Van tevoren denk je na over wat je wil dat de bezoeker doet. Daag je bezoeker uit, laat de bezoeker een offerte aanvragen, geef iets aan de bezoeker dat onweerstaanbaar is. Iets dat je sowieso moet hebben voordat je de website verlaat.

Het opvolgen van leads
Je hebt jouw bezoeker uitgedaagd, geweldig! Maar nu. Je hebt de gegevens van je bezoeker, nu gaat er tijd zitten in het opvolgen van leads. Doe wat met de informatie. Stuur een e-mail, bel of stuur een WhatsApp. Denk goed na wat je de klant aan wil bieden, en onthoudt, maak het onweerstaanbaar

Dus…

Je ziet dat het laten maken van een website al flink wat denkwerk kost. En dat is niet erg, sterker nog, het is hartstikke leuk en interessant om te doen.

Automatiseer
Zorg dat een website je niet meer tijd gaat kosten. Laat de website het werk voor je doen. Alles hierboven, het uitdagen en het opvolgen van leads, kan volledig geautomatiseerd.

Maar..

Hoe zit dat nou? Ik snap nog steeds niet waarom een website €299,- en €25.000 euro kan kosten.

Het antwoord op deze vraag is gewoon heel lastig. Een auto kan 199,- euro kosten, maar ook 100.000 euro.

Het ligt aan de opties die jij kiest. Wil jij cruise control? Dan betaal je meer. Ga je voor automatisch inparkeren? Ook dan ga je omhoog met de prijs.

Zo werkt het met een website ook. Hoe meer jij wil, hoe meer het gaat kosten.

Maar: het is geen kostenpost!

Een goed doordachte website kost inderdaad geld, maar wij bekijken het liever vanaf de andere kant.

Jouw website gaat ervoor zorgen dat jij veel meer omzet gaat maken. Dus een website kost eigenlijk niks, je krijgt geld toe voor het laten maken van een website.

Ben jij benieuwd hoe jouw website kan zorgen voor meer omzet? Bel ons gerust op 085 301 9992. Dan kunnen wij samen jouw website doornemen en kijken wat je goed doet of wat eventueel beter kan. Misschien klikt het wel goed en kunnen we samen iets gaafs doen. 🙂

Bekijk ook “Het laten maken van een website” >

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Wat is de naam van je bedrijf?

Wat is de naam van het bedrijf waar je voor werkt, of de naam van je eigen bedrijf natuurlijk!

Wat is jouw naam?

Met welke naam mogen wij je aanspreken?

Dankjewel, waar mogen we de prijsindicatie naartoe sturen?

We sturen je geheel vrijblijvend een prijsindicatie. En nee, we spammen niet. Daar houden we zelf ook niet van.