Online marketing

Wij laten bedrijven en organisaties online verder groeien door het goed inzetten van online marketing.

Online groeien door de juiste inzet van advertenties

Er zijn talloze manieren om jouw omzet online te laten groeien door middel van online marketing. Wil je meer omzet generen met je website of webshop? Meer verkopen realiseren? Met online marketing behaal je in relatief weinig tijd veel resultaten.

Online marketing

Je haalt online mooie resultaten, maar je denkt dat er nog meer uit te halen valt. Of je hebt advertenties aangemaakt, gewoon om te kijken of het werkt. Hmm, balen. Er komt niets tot nauwelijks iets uit. Hoe kan dat? Je gevoel klopt wel. Je kan met online marketing hele mooie resultaten behalen.

Facebook advertenties

Maar liefst 98% (!) in van de mensen in Nederland gebruikt social media. Op Facebook kan je heel gericht adverteren. Direct in de tijdlijn van je potentiële klanten.

Zoekmachine optimalisatie

Op de lange termijn de beste keuze. Behaal hogere posities op Google en domineer de zoekmachine. De combinatie van techniek en content, dat is onze kracht.

Zoekmachine adverteren

Snel en effectief resultaat. Dan ben je bij SEA aan het goede adres. Met advertenties in de zoekmachine sta je in no-time op mooie plekken. Klaar om te converten?

Nummer 1 posities in Google

Voor een verhuurder van garageboxen hebben wij de vraag gekregen om te kijken of en hoe wij de vindbaarheid van de website konden verbeteren. Wij hebben de website geoptimaliseerd en de vindbaarheid aantoonbaar verbeterd.

Inmiddels staat de website op verschillende nummer 1 posities in de zoekmachines waardoor de online aanvragen en klanten toenemen, zonder dat een lead daadwerkelijk geld kost.

Waarom kiezen voor onze online aanpak?

Wij werken iedere dag samen met prachtige merken in Nederland met maar één doel: zo rendabel mogelijk optimaal resultaat uit online halen. 

Transparant en gedreven door resultaten

Wij weten dat een ondermening hebben al genoeg geld kost. Daarom analyseren wij eerst goed jouw kansen online om daarna met een zo goed en minst risicovolle optie te komen. Al enthousiast?

Persoonlijk en betrokken

Doordat wij persoonlijk en betrokken te werken gaan kunnen wij het beste resultaat behalen. Net als met Bijenkolonies, geldt hier namelijk ook dat een goede samenwerking het mooiste resultaat op kan leveren.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Slechts één telefoontje, 15 minuten van je tijd, op een moment dat jou het beste uitkomt. Na dit gesprek weet je:

Nog twijfels? Dat is nergens voor nodig. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast. Matcht het niet? Geen probleem! Wel een match? Dan kan je ervoor kiezen om met ons een vlucht te starten!

Naam(Vereist)

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.

Wat heb je voor ons in petto?

Onze Bijenkolonie zit helemaal klaar om te sparren. Een goede samenwerking vinden we, net als bij Bijenkolonies, ontzettend belangrijk. Welke uitdaging heb je voor ons? ☕

bzzz...

Liever iemand spreken? Bel +31 85 301 9992.