Effectief resultaat met online marketing

Meer uit online halen? Nieuwe klanten binnenhalen door middel van een website? Laat jouw website of webshop zorgen voor omzet door middel van online advertenties, zoekmachineoptimalisatie of social media campagnes. Onze Bijenkorf spart graag met je mee. We worden namelijk blij van resultaat!

Google Ads, Facebook advertenties en zoekmachineoptimalisatie.

De online marketing specialist - uitbesteden online advertenties

Er zijn talloze manieren om jouw omzet online te laten groeien door middel van online marketing. Wij voeren de Google advertenties, Facebook advertenties en meer uit voor verschillende bedrijven in Nederland.

Online marketing bureau in Twente

Waarom je online marketing uitbesteden?

Je haalt online mooie resultaten, maar je denkt dat er nog meer uit te halen valt. Of je hebt advertenties aangemaakt, gewoon om te kijken of het werkt. Hmm, balen. Er komt niets tot nauwelijks iets uit. Hoe kan dat? Je gevoel klopt wel. Je kan met online marketing hele mooie resultaten behalen.

Facebook advertenties

Maar liefst 98% (!) in van de mensen in Nederland gebruikt social media. Op Facebook kan je heel gericht adverteren. Direct in de tijdlijn van je potentiële klanten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Op de lange termijn de beste keuze. Behaal hogere posities op Google en domineer de zoekmachine. De combinatie van techniek en content, dat is onze kracht.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Snel en effectief resultaat. Dan ben je bij SEA aan het goede adres. Met advertenties in de zoekmachine sta je in no-time op mooie plekken. Klaar om te converten?

Met de Bijenkolonie samenwerken, dat is...

 Direct en snel resultaat
 Snel in de online markt die iedere dag veranderd
 Doelstellingen en KPI’s makkelijk inzichtelijk
 Direct onder de aandacht bij de doelgroep
 Online adverteren is relatief goedkoop
 Tweerichtingsverkeer met (potentiële) klanten
 Flexibiliteit, opschalen of terugschalen
 Meer leads. Meer omzet.

Transparant en gedreven door resultaten

Wij werken iedere dag samen met prachtige merken in Nederland met maar één doel: zo rendabel mogelijk optimaal resultaat uit online halen. Wij weten dat een ondermening hebben al genoeg geld kost. Daarom analyseren wij eerst goed jouw kansen online om daarna met een zo goed en minst risicovolle optie te komen. Al enthousiast?

Persoonlijk en betrokken

Doordat wij persoonlijk en betrokken te werken gaan kunnen wij het beste resultaat behalen. Net als met bijenkolonies, geldt hier namelijk ook dat een goede samenwerking het mooiste resultaat op kan leveren. En dat behalen we graag samen met jou. Doordat we persoonlijk te werk gaan zien wij ons ook niet als een online marketing bureau, maar als een verlengstuk van jouw bedrijf.