Je online marketing activiteiten uitbesteden

Wil jij meer online meer omzet genereren? Nieuwe klanten binnenhalen door middel van je website? Laat jouw website of webshop zorgen voor omzet door middel van online advertenties, zoekmachineoptimalisatie of social campagnes. Onze Bijen sparren graag met je mee. Klaar voor de vlucht?

Wist je dat: 96% van de Nederlanders maakt gebruik van social media

De online marketing specialist - uitbesteden online advertenties

Wil jij meer omzet halen uit jouw online activiteiten? Laat onze Bijenkorf met je meedenken. Er zijn talloze manieren om jouw omzet te laten groeien door middel van online marketing. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Deze merken hebben al voor ons gekozen

Waarom je online marketing uitbesteden?

 Direct en snel resultaat
 De online markt groeit iedere dag
 Doelstellingen en KPI’s makkelijk te meten
 Direct onder de aandacht bij de doelgroep
 Online adverteren is relatief goedkoop
 Tweerichtingsverkeer met (potentiële) klanten
 Flexibiliteit, opschalen of terugschalen
 Meer leads. Meer omzet. Meer winst.

Transparant en gedreven door resultaten

Wij werken iedere dag samen met prachtige merken in Nederland met maar één doel: zo rendabel mogelijk optimaal resultaat uit online halen. Wij weten dat een ondermening hebben al genoeg geld kost. Daarom analyseren wij eerst goed jouw kansen online om daarna met een zo goed en minst risicovolle optie te komen. Al enthousiast?

Persoonlijk en betrokken

Doordat wij persoonlijk en betrokken te werken gaan kunnen wij het beste resultaat behalen. Net als met bijenkolonies, geldt hier namelijk ook dat een goede samenwerking het mooiste resultaat op kan leveren. En dat behalen we graag samen met jou. Doordat we persoonlijk te werk gaan zien wij ons ook niet als een online marketing bureau, maar als een verlengstuk van jouw bedrijf.