Wij werken met  ons voor onze klanten

Wij werken met enthousiasme, passie en liefde voor onze klanten. Elke uitdaging gaan wij graag samen met onze klanten aan. Moeilijke vraagstukken, flinke hersenkrakers en technische uitdagingen. Hieronder enkele bedrijven, instellingen, organisaties en partners uit Oldenzaal, Twente en daarbuiten die de weg naar BEEZ DESIGN hebben gevonden.

DNM Transport B.V.

DNM Transport B.V. is een dynamisch transport en distributie bedrijf voor goederen in allerlei maten en vormen door heel Nederland.

Bekijk project

“Heel fijn om mee te werken, lekkere losse communicatie maar tegelijkertijd ook professioneel te werk gaan. Steken graag handen uit de mouwen om je goed te helpen.”

- Giada Boek via ISPGids.com

Auto Meijerink

Auto Meijerink in Weerselo is hét merk-onafhankelijke autobedrijf in Twente. Wij versterken de autogarage in Twente online.

Bekijk project

“Het eerste bureau waar wij met veel plezier mee samenwerken. Persoonlijke touch en altijd goed bereikbaar via zowel de telefoon als mail.”

- Demi Winkel via ISPGids.com

BIG BOX B.V.

BIG BOX B.V. verhuurt duurzame en luxe garageboxen in Nederland aan particulieren en bedrijven. Wij versterken BIG BOX zowel online als offline.

Bekijk project

“Een website laten maken door de mannen van BEEZ DESIGN. De lijntjes zijn erg kort, communicatie is erg persoonlijk en daardoor is het werken met hen heel fijn.”

- Peter Harmelink via Google Reviews

ReVamp Computers

Sinds 1996 is ReVamp Computers een begrip in Twente als het gaat om computer- en laptopreparaties. Wij hebben de website gerealiseerd.

Bekijk website

“Vakbekwaam advies en snelle service. Vooral ook jonge en gedreven mensen die resultaatgericht te werk gaan. Enthousiaste gasten met verstand van zaken.”

- Carla via Google Reviews

beeHosted

beeHosted wil hosting makkelijk maken voor iedereen. Wij verzorgen de online presentatie van de ambitieuze hoster. Zowel de website als sociale media.

Bekijk project