fbpx

Wij werken met ons  voor onze klanten.

Wij werken met veel enthousiasme, passie en liefde voor onze klanten. Elke uitdaging gaan wij graag samen met onze klanten aan. Moeilijke vraagstukken, flinke hersenkrakers en technische uitdagingen. Hieronder enkele bedrijven, instellingen, organisaties en partners uit Oldenzaal, Twente en daarbuiten die de weg naar BEEZ DESIGN hebben gevonden.

BIG BOX B.V.

BIG BOX B.V. verhuurt duurzame en luxe garageboxen in Nederland aan particulieren en bedrijven. Wij versterken BIG BOX zowel online als offline.

Bekijk project

“Heel fijn om mee te werken, lekkere losse communicatie maar tegelijkertijd ook professioneel te werk gaan. Steken graag handen uit de mouwen om je goed te helpen.”

- Giada Boek via ISPGids.com

Auto Meijerink

Auto Meijerink in Weerselo is hét merk-onafhankelijke autobedrijf in Twente. Wij versterken de autogarage in Twente online.

Bekijk project

“Een website laten maken door de mannen van BEEZ DESIGN. De lijntjes zijn erg kort, communicatie is erg persoonlijk en daardoor is het werken met hen heel fijn.”

- Peter Harmelink via Google Reviews

Green Solutions Installatietechniek

Green Solutions Installatietechniek is het duurzame installatiebedrijf uit Enschede. Een van de voorlopers in duurzame techniek.

Binnenkort te bekijken

“Vakbekwaam advies en snelle service. Vooral ook jonge en gedreven mensen die resultaatgericht te werk gaan. Enthousiaste gasten met verstand van zaken.”

- Carla via Google Reviews

beeHosted

beeHosted wil hosting makkelijk maken voor iedereen. Wij verzorgen de online presentatie van de ambitieuze hoster. Zowel de website als sociale media.

Bekijk project